Merkez Bağlar ilçesi Kaynartepe mahalle sakinleri yıllardan beridir hevesle doğalgazın gelmesini bekliyor. Mahalle muhtarı ise Mücadele’ye konuşarak yetkililere çağrıda bulundu.

Diyarbakır’da yıllardan beridir doğalgaz yeni yerleşim yerlerinden başlayarak eski yerleşim yerlerine kadar ilerledi. Geçtiğimiz aylarda da Bağlar ilçesi Şeyhşamil Mahallesine doğalgaz gelmişti. Vatandaşlar yetkililere teşekkür etti. Kaynartepe Mahallesi sakinleri de yıllardan beridir doğalgazın gelmesini talep ediyor. 

Diyarbakır’daki bu mahallede neler oluyor? Herkes boşanıyor Diyarbakır’daki bu mahallede neler oluyor? Herkes boşanıyor

MAHALLE MUHTARI: “TÜPÜN FİYATI DA HER GÜN ARTIYOR”
Mücadele’ye konuşan 20 yıllık Kaynartepe Mahalle Muhtarı İlhami Altun; “Ben 20 yıldır bu mahallenin muhtarıyım. Yıllardır burada yaşayan halk doğalgazın gelmesini büyük bir hevesle istiyor. Belirli bir bölgeye kadar geldi. Fakat durdu. Buradan il valimize ilçe kaymakamımıza, belediye başkanlarımıza tüm yetkililerden rica ediyorum. Kaynartepe Mahallesine doğalgaz gelsin. Mahalle sakinlerimiz yıllardan beridir tüp kullanıyor. Tüpün fiyatı da her gün artıyor. 810 lira tüp parası vermek istemiyorlar. Koşuyoluna kadar gelen doğalgazın bu bölgeye de gelmesini istiyoruz. 

Diyarbakır Kaynartepe Mahallesi Gündem Oldu!

“MAHALLEMİZ İLE YENİ YAPILAN DOĞALGAZ YERİ ARASINDA 10 METRE VARDIR”
Mahalleliler gerçekten de çok mağdur oluyor bu konuda. Mahallemiz ile yeni yapılan doğalgaz yeri arasında 10 metre vardır. Bizim tüm bölgelerimize doğalgaz çekilmiş yalnız bu bölgeye çekişmemiş. Kaynartepe’ye acilen doğalgaz gelmesini rica ediyoruz. Buradan sayın valimiz Murat Zorluoğlu’na, Belediye başkanlarımız Serra Bucak ve Doğan hatundan rica ediyoruz. Kayanartepe’ye acilen doğalgaz gelsin” Diye konuştu.

Muhabir: Abdullah AKYOL