TOKİ, konut, ticaret, sanayi, plansız arsalar, sosyal kültürel tesis alanları ile akaryakıt istasyon alanları niteliğindeki arsaları satışa çıkardı. Alıcılar, yüzde 25 peşinat, 48 ay vade ile arsa sahibi olabilecek.

25 İLDE SATILIĞA ÇIKARILDI!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), Diyarbakır, Ankara, İstanbul ve İzmir'in de aralarında bulunduğu 25 ildeki 390 arsayı satışa sunacak.

Arsa Arazi (2)

Diyarbakır’da, açık havada ücretsiz sinema şöleni yaşanacak Diyarbakır’da, açık havada ücretsiz sinema şöleni yaşanacak

18 MİLYAR DEĞERİNDE!

Muhammen bedeli 18 milyar 204 milyon 420 bin 164 lira olan yaklaşık 5 milyon 952 bin 408 metrekare büyüklüğündeki arsalar, Adana, Amasya, Ankara, Antalya, Aydın, Batman, Bitlis, Denizli, Diyarbakır, Elazığ, Eskişehir, Gaziantep, Hatay, İstanbul, İzmir, Kayseri, Kırşehir, Konya, Malatya, Mardin, Mersin, Muğla, Urfa, Tekirdağ ve Van'da bulunan 390 arsa açık artırmayla satılacak.

AÇIK ARTIRMA TARİHİ VE SAATİ NE ZAMAN?

Açık artırma oturumları, Ankara Bilkent Otel ve Konferans Merkezi ile TOKİ İstanbul Hizmet Binasında gerçekleştirilecek. Teklif verilebilecek bir adres ise "www.emlakmuzayede.com.tr" olacak.

SATIŞ İÇİN DETAYLI BİLGİLER NEREDE?

TOKİ’nin satışa sunduğu arsalar için detaylı bilgiye "www.toki.gov.tr" ile "www.emlakmuzayede.com.tr" internet adreslerinden ve 0212 608 15 00 numaralı telefondan ulaşılabilecek.

Muhabir: Onurcan GÜLER