Yaz ayına günler kala Diyarbakır'da belediye ekipleri şehrin dört bir yanına fidan ve gül dikmeye başladı. Güller şehrin 4 bir yanını saran kokularla doldu.

BİNLERCE FARKLI RENKLERDE GÜLLER DİKİLDİ
Merkez Bağlar ilçesi Bağcılar Mahallesi Çevlik Caddesi’nde bulunan Gül Parkı rengarenk oldu. Bağlar Belediyesi tarafından gül parkına binlerce farklı renklerde güller dikildi. Gül parkını ziyaret eden vatandaşlar fotoğraf çektirmeyi de ihmal etmedi. Gül bahçesine 20 den fazla gül çeşidinin dikildiği söylendi.

Diyarbakır’daki festivale Nihat Hatipoğlu ve Mustafa Karataş da geliyor Diyarbakır’daki festivale Nihat Hatipoğlu ve Mustafa Karataş da geliyor

BU PARKTAN GEÇİNCE İÇİM KIPIR KIPIR OLUYOR
Mücadele gazetemize konuşan Gül Parkını ziyaret eden Zeynep Hanım; “Her sabah burada spor yapıyorum. Özellikle bu parktan geçerken içim bir ferah oluyor. Biliyorsunuz ki kadınlar olarak çiçekleri çok severiz. O yüzden bu parktan geçince içim kıpır kıpır oluyor. Keşke tüm parklarımızda ve şehrin 4 bir yanında böyle rengarenk güller olsaydı” Diye konuştu.

BU KADAR GÜZEL BİR GÖRÜNTÜ BEKLEMİYORDUM
Kızlarıyla fotoğraf çektirmeye gelen bir baba; “Kızlarım bu parkı çok sevdiklerini söyledi. Beni bu parka zorla getirdiler. Bende onları kırmadım geleyim dedim. Bu kadar güzel bir görüntü beklemiyordum. Gerçekten çok güzel bir park her taraf rengarenk güllerle dolu. Kızlarımla birlikte güzel fotoğraflar güzel anılar yakaladık” Diye konuştu.

Muhabir: Abdullah AKYOL