“Farkına Var! Uyuşturucuyla Mücadele Platformu”, uyuşturucu kullanımına ilişkin Sümerpark Ortak Yaşam Alanı’ndan Yedi Kardeşler Burcu’na kadar yürüyüş düzenledi. Yürüyüşe, Büyükşehir Belediyesi Eş Başkanı Doğan Hatun ile birlikte Demokratik Bölgeler Partisi (DBP) Eş Genel Başkanı Çiğdem Kılıçgün Uçar, Halkların Eşitlik ve Demokrasi Partisi (DEM Parti) Milletvekili Beritan Güneş, sivil toplum örgütü ve siyasi parti temsilcileri ile yurttaşlar katıldı.

Diyarbakır Bağlar’da minikler 'su elçisi yemini' ile söz verdiler Diyarbakır Bağlar’da minikler 'su elçisi yemini' ile söz verdiler

Sümerpark’ta başlayan ve Yedi Kardeşler Burcu önündeki parkta sona eren yürüyüşte, uyuşturucu kullanımına karşı verilecek ortak mücadeleye dikkat çekildi.

Kaynak: Bülten