Cumartesi günü futbol tutkunlarını 2 büyük ve heyecanlı maç bekliyor. 21 Eylül Cumartesi günü saat 19.00’da Amedspor- Boluspor, 20.00’de ise Türkiye’nin en büyük rekabetlerinden biri olan Fenerbahçe ile Galatasaray kozlarını paylaşacak. 

Diyarbakırstadyumu

AMEDSPOR MAÇI İLE DERBİ AYNI GÜN
Peki, kıraathanelerde hangi maç verilecek. Amedspor- Boluspor maçının ikinci yarısı başladığında Derbi maçının ilk düdüğü de çalacak. Diyarbakır’da Amedspor, Galatasaray ve Fenerbahçe taraftarları karşı karşıya gelecek. Peki, nasıl bir çözüm olacak? 33 bin kişi sahada olması bekleniliyor fakat gidemeyenler kıraathanelerde izlemek isteyecek. Maçın ikinci yarısı da futbol tutkunlarının senede 2 kez karşı karşıya gelen Fenerbahçe-Galatasaray maçı oynanacak. 3 takımın taraftarı karşı karşıya gelecekler.

Amedspor Boluspor maçının bilet fiyatları belli oldu! Amedspor Boluspor maçının bilet fiyatları belli oldu!

Diyarbakır'da Sanat Sokağı Otopark Oldu!

KAFE İŞLETMELERİ ARADA KALDI: “DERBİ Mİ AMEDSPOR MU” 
Maç denince akıllara sanat sokağındaki kafeler geliyor. Maç heyecanının en çok olduğu sokaktaki kafelerden aldığımız bililere göre o güne henüz net bir karar verilmediği söylendi. Mücadele’ye konuşan bir kafe işletmecisi; “Amedspor’un Diyarbakır Stadyumunda oynayacağı henüz belli değildir. Net bir durum olmadığı için bizde kararsız kaldık. Şimdi bir tarafta Türkiye’nin en büyük derbisi oynanıyor diğer tarafta da Diyarbakır’da binlerce taraftarı olan Amedspor’un maçı vardır. Bizde arada kaldık. Ama şöyle bir şey var. Eğer ki 3 takımın taraftarı kendi aralarında anlaşırsa ilk yarıyı Amedspor’un maçını vereceğiz ikinci yarı ise derbi maçını vereceğiz. Fakat o günü iple çekiyoruz. Bizde o gün net kararımızı vereceğiz. Her takımın taraftarı bizim için önemlidir. O gün ola hayrola” Diye konuştu.

Muhabir: Abdullah AKYOL