Ünlü şarkıcı ve yönetmen Mahsun Kırmızıgül'ün yönetmenliğini üstlendiği çekimleri Diyarbakır, Kapadokya, ,İzmir ve Karadeniz Bölgesi’nde yapılacak Güzel Aşklar Diyarı dizisi, güçlü oyuncu kadrosu ve etkileyici hikayesiyle dikkat çekiyor. Dizinin kadrosuna, Gelsin Hayat Bildiği Gibi dizisinde Yaver karakteriyle tanınan oyuncu Sercan Gülbahar, polis Umut rolüyle katıldı. Peki, Güzel Aşklar Diyarı Polis Umut kimdir, nerelidir, kaş yaşındadır? İşte Sercan Gülbahar hakkında bilinmeyenler…

Mahsun Kırmızıgül Sete Başladı! Diyarbakır’a Da Gelecek

SERCAN GÜLBAHAR KİMDİR, NERELİDİR? İŞTE SERCAN GÜLBAHAR’IN YER ALDIĞI PROJELER
Güzel Aşklar Diyarı Polis Umut kimdir sorusu, dizinin izleyicileri tarafından merak edilen konulardan biri oldu. Umut, Kapadokya'nın güçlü ailelerinden Alaca ailesinin genç üyesi Arhan Alaca’nın (Burak Berkay Akgül) en yakın arkadaşı olarak hikayede önemli bir yer tutacak. Umut, polis olarak dizinin hikayesindeki gerilim ve olaylara dahil olacak ve Arhan ile yakın dostluğu üzerinden diziye büyük bir katkı sağlayacak.

Sercan Gülbahar Diyarbakır Oyuncu

Sercan Gülbahar, 10 Ocak 1989 tarihinde Diyarbakır’da doğdu. Aslen Diyarbakırlı olan Gülbahar’ın çocukluğu İzmir’de geçti. Liseyi Tire Şehit Albay İbrahim Karaoğlanoğlu Anadolu Lisesi’nde okudu.
2008 yılında Uludağ Üniversitesi Maliye Bölümü’nde okurken üniversitenin tiyatro Topluluğu’na (Uludağ Üniversitesi Oyuncuları) katıldı. 2010 yılında Uludağ Üniversitesi’nden ayrıldı ve tam burslu olarak kazandığı Haliç Üniversitesi Konservatuvarı Tiyatro Bölümü’nden 2014 yılında mezun oldu. Burada “Ölüm Oyunları” ve “Vişne Bahçesi” adlı oyunlarda rol aldı.

İlerleyen dönemde EKİP Tiyatrosu’nun “Largo Desolato”, “Parti” ve “Arap Gecesi” adlı oyunlarında, Platform’un “Köpeklerin İsyan Günü” adlı oyununda oynadı.

Diyarbakır’da kadınlara  toplumsal cinsiyet eğitimi verildi! Diyarbakır’da kadınlara toplumsal cinsiyet eğitimi verildi!

Emek Sahnesi yapımı olan “11’e 11” adlı oyunundaki performansıyla Afife Tiyatro Ödülleri “Yılın En Başarılı Genç Kuşak Sanatçısı Ödülü”ne aday gösterildi.

Mimar Sinan Üniversitesi Modern Dans Bölümü’nde yüksek lisans yaparak 2017 yılında mezun olan Sercan Gülbahar, oyunculuk kariyeri boyunca çeşitli dizilerde, sinema ve reklam filmlerinde oynadı.
2010’da Ana Yüreği dizisinde Sururi karakterini canlandırdı.
2013’te Sivil adlı sinema filminde, 2015’te Döngü adlı kısa filmde rol aldı.
2017’de Miraciyye Saklı Miras belgesel filminde Genç Raci’yi canlandırdı.
2016-2018 yılları arasında Kalbimdeki Deniz dizisinde Civan Sarıkaya karakterini canlandırdı.
2022’de Hayaller Ve Hayatlar dizisinde Fırat karakterine hayat veren oyuncu son olarak ise Show TV dizisi olan Gelsin Hayat Bildiği Gibi dizisinde Yaver karakterini canlandırdı. Dizide sergilediği başarılı oyunculuk performansı nedeniyle dikkatleri üzerine çekti.

Kaynak: Haber Merkezi