Merkez Sur ilçesi Cami Nebi Mahalle sakini Enver Geçmez adında bir hayırseverin yaptıkları mahalleli tarafından takdir edildi.

Diyarbakır'da ilginç bir okul! Tuvalet çok fakat kapıları yok Diyarbakır'da ilginç bir okul! Tuvalet çok fakat kapıları yok

İŞ ADAMLARINDAN DESTEK ALIP DAR GELİRLİ AİLELERE YARDIM EDİYOR
Enver Geçmez her geçen gün adından söz ettirmeye devam ediyor. Doğduğu mahallenin çevresindeki yardıma muhtaç insanlara yardım edip ihtiyaçlarını karşılıyor. Çevresindeki tanıdığı iş adamlarında da destek alıp mahalledeki yetim veya öksüz çocuklara yardım ediyor. Mahalle sakinleri Enver Geçmez’e yaptıkları yardımdan dolayı teşekkür etti.

DİYARBAKIR’DAN AFRİKA’YA YARDIMLAR GÖNDERDİK
Mücadele’ye konuşan mahalle sakini Enver Geçmez, “Çevremizde birçok yardıma muhtaç vatandaşlarımız vardır. Çok şükür elimizden geleni yapıyoruz. Geçtiğimiz günlerde hayırsever bir abimiz geldi. Diyarbakır’da tek tek yardıma muhtaç insanların kapısını çalıp maddi sıkıntılarını giderdik. Burada yardıma muhtaç çok insan vardır. Diğer mahalledeki vatandaşlarımız da hasta olan kişiler vardı. İş adamlarımızdan çevredeki eş dostlardan yardımlar geliyor. O yardımlarla ihtiyacı olan kişilere ulaştırıyoruz. Sadece Diyarbakır’daki vatandaşlara değil Afrika’ya bile yardımlar gönderdik. Hep beraber birlik olursak ne mutlu bize” diye konuştu.

Muhabir: Abdullah AKYOL