Diyarbakır'da otobüsler tıka basa dolu! Öğrencilerden çağrı Diyarbakır'da otobüsler tıka basa dolu! Öğrencilerden çağrı

Büyükşehir Belediyesi Eş Başkanları Serra Bucak ve Doğan Hatun, kırsal mahallelere yönelik ziyaretlerini sürdürüyor. Hazro ilçesine geçen Eş Başkanlar, Ülgen (Mêranî)  Mahallesinde bulunan ve felç geçiren vatandaşların akınına uğrayan Mêranî Ziyareti çevresinin düzenlenmesi için incelemelerde bulundu. Ziyarete giden yol ve engellilerin kullandığı rampanın düzenlenmesi için ilgili birimleri görevlendiren Eş Başkanlar, daha sonra mahallenin açık alanında yurttaşlarla bir araya geldi.

MAHALLE VE ZİARET İÇİN ÇALIŞMALAR YAPILACAK
Mahallede yoğun ilgi gören Eş Başkanlar, yurttaşlarla sohbet ederek talep ve önerilerini dinledi. Yol ve su gibi sorunların 2025 yatırım programıyla çözüleceğini belirten Eş Başkanlar, acil çözülmesi gereken sorunlar için ise ilgili birimleri görevlendirdi. 

Mahalle ziyaretinde Eş Başkanlara, Diyarbakır Su ve Kanalizasyon İdaresi (DİSKİ) Genel Müdür Yardımcısı Serdar Arslan, Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Dairesi Başkanı Berivan Güneş, Yol Bakım ve Altyapı Koordinasyon Dairesi Başkanı Özgür Tekin, Ulaşım Dairesi Başkanı Temel Cengiz ile meclis üyeleri eşlik etti.

Kaynak: Bülten