Diyarbakır’da son dönemlerde yaptıkları etkinlikler ve organizasyonlarla kültür, sanat ve edebiyat çalışmalarında önemli projeler gerçekleştiren Diyarbakır Sosyal Etkinlik Topluluğu, dün önemli bir etkinliğe daha imza attı. Kent içinde "CS Diyarbakır" adıyla etkinlikler gerçekleştiren topluluk, önemli bir ana tanıklık etti.

AYSUN VE MESUT ÇİFTİ MUTLULUKLARINI “EVET” CEVABIYLA ARTIRDI!
Dün gece Diyarbakır’da yıldızlar altında film etkinliği gerçekleştiren CS Diyarbakır Topluluğu, harika bir atmosferde, harika bir olay yaşadı. Topluluk ekibi içerisinde yer alan Mesut Tekgöz, sevdiği Aysun Gücüyener’e evlilik teklifinde bulundu. Tekgöz’e “evet” cevabını veren Gücüyener ise gecenin mutluluğuna değer kattı.

Diyarbakır’da yasak bitti! İşte tezgahların kralı Diyarbakır’da yasak bitti! İşte tezgahların kralı

“MUTLULUĞUNUZ BİZİM MUTLULUĞUMUZDUR"
Sosyal medya hesaplarından paylaşım yapan CS Diyarbakır Topluluğu, evlenecek olan genç çiftler için, “Sevgili Mesut ve Aysun, yıldızların altında, romantik bir film gecesinde, aramızda böyle özel bir anı paylaştığınız için minnettarız. Sizin mutluluğunuz bizim mutluluğumuzdur! Bir ömür boyu sürecek sevgi, mutluluk ve birlikte geçirilen muhteşem anılar dileriz.” ifadeleri kullanıldı.

Muhabir: Devrim AKTÜRK