Diyarbakır’ın Silvan ilçesinden Mardin’in Nusaybin ilçesindeki kızlarının saat 15.00’deki düğün mevlidine giderken, bulundukları kamyonetin Batman Kozluk karayolunda TIR ile kafa kafaya çarpışması sonucu Remziye ve Medeni İba çifti ile kızları Neslihan İba ve Medeni İba’nın kız kardeşi Mensuriye Güler hayatını kaybetti. Kazanın ise, hatalı solama nedeniyle yaşandığı belirtildi.

Kazada Acı Detay!

YAN YANA DEFNEDİLDİLER
Diyarbakır’ın Silvan ilçesinden Mardin’in Nusaybin ilçesindeki kızlarının saat 15.00’deki düğün mevlidine giderken, bulundukları kamyonetin Batman Kozluk karayolunda TIR ile kafa kafaya çarpışması sonucu hayatlarını kaybeden Remziye ve Medeni İba çifti ile kızları Neslihan İba ve Medeni İba’nın kız kardeşi Mensuriye Güler’in cenazeleri Silvan ilçesi kırsal Sulubağ Mahallesi’ne getirildi. Cenazeler gözyaşları içerisinde yan yana defnedildi.

4 Kişinin Öldüğü Kazada Acı Detay!

40’lar geride kaldı! Diyarbakır Batman Urfa rahatladı 40’lar geride kaldı! Diyarbakır Batman Urfa rahatladı

KAZADAN GERİYE DAVETİYELERİ KALDI
Diyarbakır’ın Silvan ilçesinden Mardin’in Nusaybin ilçesindeki kızlarının saat 15.00’deki düğün mevlidine giderken, bulundukları kamyonetin Batman Kozluk karayolunda TIR ile kafa kafaya çarpışması sonucu hayatlarını kaybeden Remziye ve Medeni İba çiftinden geriye düğün davetiyeleri kaldı.

VALİLİK AÇIKLAMA YAPTI
Öte yandan, Valilikten yapılan açıklamaya göre; Medeni İba’nın sollama yaptıktan sonra TIR’la karşı karşıya geldiği, sürücü M.Ş.A.'nın TIR’ı sağa kırmasına rağmen kazanın gerçekleştiği belirtilirken, gözaltındaki TIR sürücüsü M.Ş.A.’nın işlemleri devam ediyor.

Kaynak: DHA