Kenan İmirzalıoğlu’nun sunumunu yaptığı Kim Milyoner Olmak İster yarışmasıyla tanınan İsa Tarim merak konusu oldu. Sosyal medyada da gündem olan Tarim, takdirleri topladı. Samimi konuşmalarıyla ülke gündemine gelen 22 yaşındaki Tarim, Diyarbakır Ergani ilçesinde doğdu. İstanbul Medeniyet Üniversitesi’nde Tıp Fakültesi 3. sınıf öğrencisi olan İsa Tarim, yarışmada yaptığı konuşmalarıyla sosyal medyada beğenileri kazandı.

DEDAŞ duyurdu! Diyarbakır’da lambalar gündüz açık olacak DEDAŞ duyurdu! Diyarbakır’da lambalar gündüz açık olacak

Öte yandan Harvard Üniversitesi'nden Dr. Ozan Ünlü'nün Tarim’e mesaj atarak "bana ulaş" çağrısı yaptı. Ünlü, “Tam ülkemizle ilgili umutsuzluğa düşecek gibi oluyorum sonra böyle bir şey çıkıyor karşıma. Tek bir bilgi sorusundan bir kişinin zekasıyla ve bilgisiyle ilgili çıkarım yapmak yanlış ama bu videoda bunan çok daha fazlası var, okumak isterseniz yorumlarda yazdım. Bugün zamanım oldu ve bu gencimizin tüm sorulara cevabını izledim. Kendisi bir tıp öğrencisiymiş, Türkiye böyle bir hekim kazanacağı için çok mutlu oldum. İsa, galiba hesabın İsa Tarim Üniversitenle yapacağımız makale saatine senin de gelmeni çok isterim. Lütfen bana ulaş!”

Tarim ise, “Hocam sizin sayenizde baya güzel mesajlar geliyor, karpuzları satınca hepsine tek tek döneceğim” sözleriyle yanıt verdi.

İşte yarışmadan görüntü:

Muhabir: Onurcan GÜLER