Diyarbakırspor evinde kazandı: 2’de 2 yaptı! Diyarbakırspor evinde kazandı: 2’de 2 yaptı!

Tarihler 12 Mayıs 1977’yi gösterdiğinde Diyarbakırspor Gençlerbirliği’yle oynayacağı şampiyonluk maçına hazırlanıyordu. Mücadele’nin arşiv haberi:

“Lider Diyarbakırspor Gençlerbirliği maçına hazırlanıyor

İkinci Türkiye Ligi Kırmızı Grup Lideri Diyarbakırspor Pazar günü kendi saha ve seyircisi önünde Ankara’nın Gençlerbirliği takımı ile karşılaşacak.

Lider Diyarbakırspor Pazar günkü Gençlerbirliği karşılaşması için çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

MAĞLUBİYETLER ÜZÜNTÜ YARATTI

Lider Diyarbakırspor’un iki hafta üst üste deplasmanda mağlup olması Diyarbakırsporlu taraftarları üzmüştür. Ancak Diyarbakırsporlu taraftarlar takımlarının şampiyon olacağından emin olduklarını belirtmiş, “Mağlubiyetlerden duyduğumuz üzüntünün nedenini şampiyonluğumuzu en yakın rakibimize açık farkta bir puan farkı yapamadığımızdan doğuyor demektedirler.

Lider Diyarbakırspor lig sıralamasında kendisini adım adım takip eden Kayserispor’un haftayı deplasmanda geçireceğinden Pazar günü Gençlerbirliği karşılaşmasından galip ayrılmak için maça azimle çalışarak hazırlanmaktadır.

Kayserispor’un Pazar günü Sarıyer ile yapacağı maçta puan kaybetmesi halinde Lider Diyarbakırspor’un da Gençlerbirliği’ni yenmesi sonucu şampiyonluğunu ilan etmemesi için hiçbir neden kalmayacaktır. Bu bakımdan bilhassa Lider Diyarbakırspor Pazar günü Gençlerbirliği’ni yenmek için bütün gayretini ortaya koyacaktır. Lider Diyarbakırspor’un Gençlerbirliği karşılaşmasından galip ayrılması beklenmektedir.”

İşte arşiv haberi:

Muhabir: Onurcan GÜLER