Bölgesel Amatör Futbol Ligi (BAL) 1.Grup'ta mücadele eden Diyarbakırspor, ikinci hafta mücadelesinde yarın (Pazar) saat 13.00'da Seyrantepe Spor Tesisleri'nde Batman Kayraspor'la karşı karşıya gelecek.

YEŞİL-KIRMIZILI TAKIM TARAFTARLARDAN DESTEK BEKLİYOR!

Diyarbakırspor Batman Kayraspor maçı ne zaman? Diyarbakırspor Batman Kayraspor maçı ne zaman?

Sezona geçen hafta deplasmanda Erganispor'u 2-0 mağlup ederek galibiyetle başlayan Diyarbakırspor, ikinci hafta maçını da kazanarak 2'de 2 yapmak istiyor. Sezonun başlamasına az bir süre kala yeni yönetimini ve takımını oluşturan Yeşil-Kırmızılı takım şampiyonluk hedefine emin adımlarla ulaşmak istiyor.

“YOLUMUZA KAYIPSIZ DEVAM ETMEK İSTİYORUZ”

Teknik sorumlu Aytekin Yıldırım, en büyük güçlerinin taraftar olduğuna dikkat çekerek Batman Kayraspor maçı için çağrıda bulundu. Yıldırım, "Maç maç düşünüyoruz. Geçen hafta kazandık,bu hafta da galip gelerek yolumuza kayıpsız devam etmek istiyoruz. Tüm taraftarlarımızı desteğe davet ediyoruz.  Diyarbakırspor'un en büyük gücü büyük taraftarıdır. Ligin başlamasına çok az bir zaman kala toplandık. Zamanla yarışmamıza rağmen iyi bir kadro kurduk. Haftalar ilerledikçe ve maç kazandıkça daha iyi olacağız " dedi

Kaynak: Haber Merkezi