TFF 2. Lig Beyaz Grup’ta mücadele eden Diyarbekirspor, Maçla ilgili hazırlıklarını Cuma günü tamamlayacak olan Yeşil-Kırmızılı takım, Cumartesi günü uçakla İstanbul’a gidecek. Takımda morallerin yüksek olması galibiyete olan inancı artırıyor.  Geçen hafta Altınordu’yu 2-0 yenen Diyar, İstanbul’dan mutlu bir sonuçla dönmek için mücadele edecek. 

Diyarbakır’da en ucuz araba markaları belli oldu! Diyarbakır’da en ucuz araba markaları belli oldu!

MAÇIN HAKEMİ İZMİR’DEN 
Teknik Direktör Süleyman Gökhan Karaaslan, her geçen maç daha iyi sinyaller vermeye başladıklarını ifade ederek İstanbul’dan mutlu bir sonuçla dönme arzusunda olduklarını söyledi.

Bayrampaşa Çetin Emeç Stadı’nda Pazar günü saat 14.00’da başlayacak karşılaşmanın orta hakemliğini İzmir bölgesinden Ferhan Kestanlıoğlu yapacak. 

DİYARBEKİRSPOR’UN DURUMU
Ligde 19 puanla 9. Sırada yer alan Diyarbekirspor, ligin 16. Haftasında İstanbul temsilcisi Beyoğlu Yeni Çarşı FK ile deplasmanda karşılaşacak. Geçtiğimiz hafta İzmir temsilcisi Altınlordu’yu evinde konuk eden Diyarbekirspor, 3 puan alarak yoluna devam etmişti. Oynadığı 3 maçın 2’sini kazanan Diyar, İstanbul’dan puan alarak seriyi dürdürmek istiyor. (Haber Merkezi)
 

Editör: Mücadele Gazetesi