Amedspor’lu 3 futbolcu Diyarbekirspor maçına gitti: İşte isimleri Amedspor’lu 3 futbolcu Diyarbekirspor maçına gitti: İşte isimleri

TFF 2. Lig Kırmızı Grup'ta heyecan dorukta. Ligin bitimine yalnızca üç hafta kala, alt sıralardaki kıyasıya mücadele nefes kesiyor. Düşme hattında yer alan Diyarbekirspor, bu zorlu maratonda ligde kalabilmek için hazırlıklarını hız kesmeden sürdürüyor. Yeşil-Kırmızılı ekip, bu hafta deplasmanda Arnavutköy Belediyespor’a konuk olacak.

DİYARBEKİRSPOR’DA HEDEF 3 MAÇTA 3 GALİBİYET

Sezonun son düzlüğüne girilirken her hafta yeni senaryolar yazılıyor. Düşme hattındaki takımların kaderi adeta her maç sonunda yeniden çiziliyor. Bu tablo içinde Diyarbekirspor, kalan üç maçını kazanarak ligde kalmayı hedefliyor. Rakiplerinin de puan kaybetmesini umut eden Diyarbakır temsilcisi, moral ve motivasyonunu yüksek tutmaya çalışıyor.

Diyarbekirspor Td Şenol Demir’den Vanspor Açıklaması!

DİYARBEKİRSPOR’UN RAKİPLERİNDEKİ SON DURUM NE?

Diyarbekirspor’un en büyük rakiplerinden biri olan Yeni Mersin İdmanyurdu, bu hafta ligden düşmesi kesinleşen Nazillispor ile karşılaşacak. Ancak kalan iki maçları ise kolay değil. Şampiyonluk hedefiyle yoluna devam eden Elazığspor ve play-off potasındaki Vanspor FK ile oynayacaklar.

Diğer yandan Derincespor’un fikstürü kağıt üzerinde daha avantajlı görünüyor. Derince, sırasıyla Nazillispor, Giresunspor ve Karaman FK ile mücadele edecek.

Diyarbekirspor ise Arnavutköy Belediyespor’un ardından, ligde iddiası kalmayan Erbaaspor ve Ankara Demirspor ile karşı karşıya gelecek. Bu üç maçtan alınacak maksimum puan, Diyarbakır ekibinin kaderini belirleyecek.

Kaynak: Haber Merkezi