TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta küme düşme hattından kurtulma mücadelesi veren Diyarbekirspor, haftanın en zorlu maçlarından birinde lider 68 Aksaray Belediyespor’u ağırlıyor. Üst üste aldığı mağlubiyetlerle ligde kalma şansını zora sokan yeşil-kırmızılı ekip, bu karşılaşmada şeytanın bacağını kırmak istiyor. Diyar, dün teknik direktör Muzaffer Taşkın ile anlaşmıştı.
Geçtiğimiz haftalarda Mersin İdman Yurdu’na 4-0, ardından Menemen FK’ya 2-0 yenilen Diyarbekirspor, bu haftaki karşılaşmada hem moral hem de puan kazanmak için sahaya çıkacak.
BÜLENT YENİHAYAT YENİDEN GELİYOR
Öte yandan bu maç öncesi dikkat çeken bir gelişme yaşandı. Geçmiş haftalarda Diyarbekirspor’un Elazığspor’u mağlup etmesi sonrası Elazığ temsilcisinin teknik direktörü Bülent Yenihayat görevinden ayrılmıştı. İlginç bir tesadüf olarak, Bülent Yenihayat şimdi Diyarbekirspor’un bu haftaki rakibi 68 Aksaray Belediyespor’un başına geçti. Bu durum, karşılaşmaya farklı bir heyecan katarken, teknik direktör Yenihayat’ın eski mağlubiyetin rövanşını almak isteyeceği düşünülüyor.
Liderlik koltuğunda oturan 68 Aksaray Belediyespor, avantajını korumak isterken, da hayati önem taşıyan bu karşılaşmadan mutlak galibiyet hedefliyor.
Diyarbekirspor 68 Aksaray Belediyespor maçı, 13 Nisan Pazar günü saat: 15.00’da Diyarbakır’da oynanacak.