Diyarbakırspor ve Yenişehir Belediyespor Bölgesel Amatör Futbol Ligi (BAL) 9. Grup'ta bugün karşı karşıya geldi. Şampiyonluk şansı matematiksel olarak devam eden ama oldukça zor olan Diyarbakırspor bu hafta üç puanı Yenişehir Belediyespor'a karşı 6/3'lük galibiyetle alarak puanını 44'e çıkardı.
Seyrantepe Spor Tesisleri'nde oynanan Bölgesel Amatör Futbol Ligi 9.Grup 20.hafta maçında Diyarbakırspor adeta gpl olup yağdı. Diyarbakırspor'un gollerini Ömer Akar (2), Mehmet Ali Tektaş (2) ve Mahsum Döker  (2) kaydetti. 24 puanda kalan Yenişehir Belediyespor'un golleri ise Muhammed Enes Demirseçen (2l) ve Ali Fırat Özalp'tan geldi. Maç sonucunun ardından Dİyarbakırspor üçüncü sıradaki yerini korudu. 

Diyarbakırspor maçı ne zaman, saat kaçta ve kimle oynuyor? Diyarbakırspor maçı ne zaman, saat kaçta ve kimle oynuyor?

BAĞLAR BELEDİYESPOR BU HAFTA OYNAMADI

BAL 9.Grup'ta Bağlar Belediyespor, haftayı maç yapmadan bay geçirirken,33 puanla 5.sırada yer aldı. Diyarbakırspor, gelecek haftayı ligden çekilen Çınar Belediyespor'a karşı hükmen mağlup geçirecek. Bağlar Belediyespor da yine ligden çekilen Diyarbakır Adaletspor'a karşı hükmen galibiyet elde edecek. Yenişehir Belediyespor ise haftayı maç yapmadan bay geçirecek.

Kaynak: Haber Merkezi