Olay, akşam saatlerinde Tortum ilçesinde meydana geldi. Sürücüsü ve plakası henüz tespit edilemeyen ve içerisinde 1'i çocuk 5 İran vatandaşının bulunduğu hafifi ticari araç, kırsal Pehlivanlı Mahallesi'nde, sağanak nedeniyle meydana gelen heyelana kapılıp, Erzurum- Artvin karayolunun kenarından geçen Tortum Çayı'na sürüklendi. Araçtaki 3 kişi kendi imkanları ile kurtulurken, anne ile oğlu ise suda kayboldu. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda kurtarma ekibi sevk edildi. AFAD'a bağlı dalgıç ekipler aracın sürüklendiği yerden 6 kilometre mesafede annenin cansız bedenine ulaşırken, çocuğun bulunması için çalışmalar sürdürülüyor.

Rojin Kabaiş’in Google aramaları ortaya çıktı: "Cennete nasıl gidilir?" Rojin Kabaiş’in Google aramaları ortaya çıktı: "Cennete nasıl gidilir?"

ERZURUM, KARS VE ARDAHAN’A YAĞIŞ UYARISI 
Öte yandan, Erzurum’un kuzey ve doğusu ile Kars ve Ardahan’da gök gürültülü sağanak yağış beklendiğini açıklayan Meteoroloji Genel Müdürlüğü, sel, su baskını, yıldırım, heyelan, ulaşımda aksamalar, yağış anında kuvvetli rüzgar ve dolu yağışı gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması yönünde uyarı yaptı.

Kaynak: İHA, DHA