Koç Burcu 
Koçlar, yönetici gezegeniniz Marsın, finans evinizde olması maddi ve sosyal ilişkilerinizde ikna edici bir tablo çiziyor. Bugün sizi ikna etmeye çalışmaktan yorulabilirler. Çevreniz için, zor bir kişi olarak tanınmak sizi öfkelendirebilir.

Boğa Burcu 
Boğa burçları, maddi konularda yaratıcılığınız kullanmak için kendi gücünüze ihtiyacınız var. Kendinize olan güveniniz sizi bazen cüretkar yapıyor. Fakat mantıklı olan yanınız ağır basıyor ve gereken adımı dikkatli bir şekilde atıyorsunuz.

Diyarbakır’da miyopi salgınına karşı uzmanlar uyardı! Diyarbakır’da miyopi salgınına karşı uzmanlar uyardı!

İkizler Burcu 
İkizler, venüs size olumlu bir motivasyon da sağlıyor. Çevrenizde istediğiniz konuma gelmek istiyorsanız sabırlı olmayı denemelisiniz. Kendinize güveniyor ve yaratıcılığınız ve girişimciliğinizi ortaya çıkarmaktan zevk alıyorsunuz.

Yengeç Burcu 
Yengeç burçları, maddi konularla ilgili düşüncelerinizde abartıya kaçmamalısınız. Duygusal güvene ihtiyacını olduğu bir dönedesiniz. Fakat sıra dışı olayların sizi rahatsız etmesine izin vermemeli ve olayların dışında kalmayı başarmalısınız.

Aslan Burcu 
Aslanlar, içinizde biriken enerjiyi bir yerlere kanalize etmek zorundasınız. Bu dönem aşırı uçlarda davranışlar gösterebilirsiniz. Arkadaşlarınızı tenkit etmeden önce düşünmeli ve kendi isteklerinizi yeniden gözden geçirmelisiniz.

Başak Burcu 
Başak burçları, derin düşünmekten sıkıldığınız anlarda geçiminizdeki tecrübelerinizi örnek almalı ve yeniden yapılanmaktan korkmamalısınız. Aşk yaşantınızda değişim yaşamaktan hoşlanıyor ve partnerinizin durgun yapısından sıkılıyorsunuz.

Terazi Burcu 
Terazi burçları, duygusal ilişkilerinizi yargılamaktan vazgeçin. Yaşadığınız her olayı farklı boyutlara taşıyor ve sonunda üzülen siz oluyorsunuz. Ailenizin eski olayları yeniden gündeme gelebilir ve sizin tavırlarınıza sevdikleriniz üzebilir.

Akrep Burcu 
Akrepler, yaptığınız hataların altında sizin yanlış yargılarınız var. Katılacağınız toplantılarda duygularınızı sezgilerinizle birleştirerek sonuca varmalısınız. Merkür karşıt finans evinizde burcunuzda ilerlerken aynı zamanda içselliğinizi sorguluyor.

Yay Burcu 
Yay burçları, finans konuların gündem kazanmasıyla satın alma duygunuz ortaya çıkıyor. Maddi konularda yüksek hedefleriniz var ve olaylara bakış açınızda hiçbir esneklik yok. Bugün ideallerinizin peşinde koşarken bazı hatalara açıksınız.

Oğlak Burcu 
Oğlaklar, iş yaşantınızla ilgili sorunların üstesinden kolay bir şekilde geleceksiniz. Kendinizle ilgili sorunlarınızı kafanıza takmamalısınız. İş yerinizde sabırlı davranışlarınızla ilgi çekiyorsunuz. Balıktaki Satürn size yardım ediyor.

Kova Burcu 
Kova burçları, ortak çalışmalar içinde olduğunuz zaman, son derece huzursuzlaşıyorsunuz. Güvendiğinizi kişilerle yapacağınız iş birliği rahatlamanıza neden olacak. Yönetici gezegeniniz Uranüs aklınızdan geçen fırsatları yeniden size sunmaya başlıyor.

Balık Burcu 
Balıklar, kendi gücünüzü çevrenize ispat etmek isteyeceksiniz. Değişimlerin meydana getirdiği çatışmalardan oluşan bir yaşam tarzınız gündeme geliyor. Eski takıntılarınızdan kurtulmanın zamanı geldi artık. Biraz acele etmelisiniz.

Kaynak: Haber Merkezi