Koç Burcu
Koçlar, bugün en derinlerdeki duyguların ne olduğunu fark ettiğiniz, kendi düşüncelerinizle yüzleşmeyebilirsiniz. Finansal olarak gereğinden fazla harcama yapmanız gereken konular olabilir.

Boğa Burcu
Boğa burçları, bugün partnerinizle vakit geçirmek, gezmek isteyebilirsiniz. Yakınlarınızdaki insanlar ile seyahat edebilirsiniz.

Mahsun Kırmızıgül imzalı Güzel Aşklar Diyarı dizisinde şok ayrılık! Mahsun Kırmızıgül imzalı Güzel Aşklar Diyarı dizisinde şok ayrılık!

İkizler Burcu
İkizler, sağlığınız ve günlük rutinleriniz ile ilgili konular gündeminizde olabilir. Sağlığınız ve diyetiniz ile ilgili konularda radikal değişiklikler yapmanız gerekebilir.

Yengeç Burcu
Yengeçler, bugün duygusal açıdan size çocukluğunuzu yaşatacak deneyimlere çekilebilirsiniz. Eğlenmek isteyebilir, sahne sanatları ile ilgili bir gösteriyi izlemeye gidebilirsiniz.

Aslan Burcu
Aslan burçları, bugün aileniz ile ilgili konular sizin için önemli olabilir. Onlarda vakit geçirmek isteyebilir, kendinizi en güvenli hissettiğiniz alana çekilmek isteyebilirsiniz.

Başak Burcu
Başaklar, bugün geziler, seyahatler günü. Yakın çevrenizle çok fazla iletişimde olacağınız bir gün olabilir.

Terazi Burcu
Terazi burçları, bugün değerler konusuna çok fazla kafanızı takabilirsiniz. İnsanların size davranışları, gösterdikleri tepkiler doğrultusunda sevgilerini nasıl gösterdikleri konusuna kafanız takılabilir. Duygularınızın ve düşüncelerinizin görünür olmasını, anlaşılır olmasını bekleyebilirsiniz.

Akrep Burcu
Akrep burçları, bugün kendinizle kalmak ve dinlenmek isteyebilirsiniz. Hayatınızdaki insanların sizden beklentileri ve davranışları karşısında duygularınızı saklama ihtiyacı veya o ilişkilerden uzaklaşma ihtiyacı hissedebilirsiniz.

Yay Burcu
Yaylar, bugün olaylardan ve insanlardan kendinizi geri çekmek isteyebilirsiniz. Sanki gerçek duygularınızı paylaşırsanız bu duyguların kabul görmeyeceğini hissedebilirsiniz.

Oğlak Burcu
Oğlaklar, bugün arkadaşlarınızla görüşmek ve bir süredir paylaşmak istediğiniz düşüncelerinizi paylaşmak isteyebilirsiniz. Çocuklarınızın sağlığı ile ilgili konular gündeminizde olabilir.

Kova Burcu
Kova burcu, bugün içinizde ne varsa paylaşma ve dertleşme günü olabilir. Kendi duygularınızı açık etmek ve gerçek düşüncelerinizi insanlar ile paylaşmak isteyebilirsiniz.

Balık Burcu
Balıklar, bugün günlük rutinlerinizden sıkılmış ve etrafınızdaki insanlardan uzaklaşmak isteyebilirsiniz. Zihinsel olarak uzaklaşma isteği sizi çok fazla uyumak istemeye de itebilir.

Kaynak: Haber Merkezi