KOÇ BURCU 
Koçlar, ailenizle ilgili olaylara ilgisiz gibi dursanız bile, içinizden üzüldüğünüz bir gerçek. Çevrenizdeki kişilerin temposu sizi de etkileyecek. Düşüncelerinizi ortaya atmaktan korkmadığınız için, tepki alıyorsunuz.

Çukur dizisinin yıldızı Yalı Çapkını’nda! Cem Söküt kimdir? Çukur dizisinin yıldızı Yalı Çapkını’nda! Cem Söküt kimdir?

BOĞA BURCU
 Boğa burçları, ani aşkların da gündemde olacağı bir dönem. Bazıları ise, uzun yıllar süren arkadaşlıkları için evlilik kararı alacaklardır. Kişiliğinizin önemli olduğunu bilmenize rağmen, sosyal ilişkilerinizi sağlam tutmayı bilmelisiniz.

İKİZLER BURCU
İkizler burcu, güzel ve hoş konuşmalarınızla dikkat çekecek bir gün içindesiniz. Duygularınızı abartabilir ve ilgi duyduğunuz kişiyi gözünüzde büyütebilirsiniz. Birlikte çalıştığınız kişilerle aranızda duygusal bağlarınız güçlenebilir.

YENGEÇ BURCU
Yengeçler, duygularınızın derinliği karşısında endişeye kapılabilirsiniz. Sizi üzecek olaylardan uzak kalmaya çalışın. Özellikle yaşadığınız ve karşılaştığınız her şeyin ince hesaplarını yapıyor olmanız, size yarardan çok zarar veriyor.

ASLAN BURCU
Aslanlar, ortak çalışmalar gerektiren birtakım çalışmalar içinde olacağınız bir gün içindesiniz. Bugün, her konuda çok yönlü düşünüyorsunuz. Yaşam kaliteniz ve coşkunuzu iki katına çıkarırken, enerjinizi dengeleme konusunda uyarı getiriyor.

BAŞAK BURCU
 Başaklar, iç potansiyeliniz oldukça yüksek. Bilinçaltınızın pozitif enerji ile yoğunlaşmasından dolayı, yapacağınız geniş bir istek yelpazesi gündeme gelecek. Bugün, maddi konularla ilgili duygusal bir güvene ihtiyaç duyuyorsunuz.

TERAZİ BURCU
Terazi burçları, sizi fark etmemek imkansız bir şey. Bulunduğunuz ortamlara neşeli kişiliğinizle hakim olacaksınız. Çevrenizin size olan yaklaşımını görmezlikten gelmemelisiniz. Partnerinizle birlikte ortak çalışmalar içinde olacaksınız.

AKREP BURCU
Akrepler, grup çalışmalarından zevk aldığınız için, çevrenizde yaratıcı kişilerle birlikte olmaktan hoşlanıyorsunuz. Partnerinizden alacağınız destek önemli. Orijinal fikirli iş birliği, gün içinde enerjinizi olumlu etkileyecek.

YAY BURCU
Yaylar, hiçbir konuda haksız duruma düşmek istemiyorsunuz. Fakat olayları hep kendi açınızdan görmeye alışmışsınız. Kendinizle ilgili birtakım çalışmalar içinde olacaksınız. Sevdiğiniz kişi ile kişilik çatışmasından vazgeçmelisiniz.

OĞLAK BURCU
Oğlaklar, kendinizi ve çevrenizi sorguluyor, detaylardan yola çıkarak, kafanızda en mükemmel tabloyu oluşturmaya çalışıyorsunuz. Yeni açılımlara hazır olmanıza rağmen, sizi kısıtlayan pürüzler konusunda ikilem yaşayabilirsiniz.

KOVA BURCU
Kova burçları, bugün, partnerinizin kendine özgün fikirleri olacak ve bu düşüncelerini sizinle paylaşmak isteyecektir. Maddi konularda karşınıza çıkacak fırsatlara çekimser kalmak istemeyeceksiniz. Kendinizi frenlemeyi öğrenmelisiniz.

BALIK BURCU
Balıklar, araştıracağınız konuların, size sağlayacağı kazançlar konusunda dikkatli düşünmelisiniz. Sezgilerinizin yüksek olmasından dolayı, karşı tarafı zor durumda bırakıyorsunuz. Bugün, mesleki anlamda size oldukça yarar sağlayacak.

Kaynak: Haber Merkezi