• USD 33,98
  • EUR 37,73
  • ALTIN 2.725,36
  • BİST100 9.771
  • BTC 54.657

Hayvan pazarı Haberleri

hayvan pazarı haberleri ve güncel hayvan pazarı gelişmeleri, hayvan pazarı ile ilgili tüm video, hayvan pazarı fotoğrafları ve hayvan pazarı haberleri Mücadele Gazetesi sitemizde


Diyarbakır’da sabahın erken saatlerinde Hayvan Pazarı’na giden vatandaşlar, Büyükşehir Belediyesi’nden otobüs talep etti.

SON DAKİKA

Mersin'de otomobilin hayvan pazarına girdiği kazada 2'si ağır 8 kişi yaralandı, 7 küçükbaş can verdi.

DİYARBAKIR

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, kent merkezindeki kurban satış ve kesim yerlerinde ilaçlama ve temizlik çalışmalarını sürdürüyor.

DİYARBAKIR

Diyarbakır’da, bayrama saatler kala, Canlı Hayvan Borsası'nda yoğun bir hareketlilik başlarken, alıcı ve satıcılar arasında kıyasıya bir pazarlık yaşanıyor.

SON DAKİKA

Urfa'nın Siverek ilçesinde hayvan pazarında aralarında husumet bulunan iki grup arasında silahlı kavga çıktı. Kavgada 1 kişi ölürken 5 kişi...

GÜNCEL

Kars’ta emniyet ekipleri, Hayvan Pazarı’nda sahte paranın gerçeğinden nasıl ayırt edileceği konusunda vatandaşları bilgilendirerek, uyardı.

SON DAKİKA

Diyarbakır’a hayvan satmak için Muş'tan gelen 22 yaşındaki Samet Akın'dan 10 gündür haber alınamıyor. Samet’i bulmak için çalışma başlatıldı.

DİYARBAKIR

Diyarbakır’ın Bismil Belediyesi tarafından ilçenin en önemli sorunlarından biri olan mezbahane ve hayvan pazarı için çalışma başlatıldı.

DİYARBAKIR

Diyarbakır'da Kurban Bayramı öncesi, kurbanlıklara geçen yıla göre yüzde 200 zam geldiği öğrenildi.

DİYARBAKIR

Çift tırnaklı hayvanlarda görülen ve bir viral bir enfeksiyon çeşidi olan şap hastalığının Siirt’te alarm vermesiyle Diyarbakır harekete geçti.