Vanspor 1461 Trabzon ekibini sahasında konuk ederken Iğdırspor’da Kastamonuspor deplasmanında sahaya çıktı. Yarı finallerin ardından finalist takımlar belli olurken elenen kulüpler Vanspor ve Kastamonuspor oldu. Finale çıkan takımlar Iğdırspor ve 1461 Trabzon ekibi olurken, bu sonuçların ardından iki kardeş finalde karşı karşıya gelemedi.

Vanspor11

VANSPOR VE IĞDIRSPOR’DA KARDEŞ TEKNİK DİREKTÖRLER

Trabzon’a elenen Vanspor’un teknik direktörlük koltuğunda Ümit Bozkurt otururken, Kastamonuspor’u eleyerek finale çıkmayı başaran Iğdırspor’da da, Amedspor’un eski teknik direktörü Serdar Bozkurt yer almakta.

İki kulüp dün oynanan karşılaşmalar sonucu finale çıkmış olsaydı aynı zamanda iki kardeş teknik direktörde finalde karşı karşıya gelmiş olacaklardı.

Serdar Bozkurt ile ağabeyi Ümit Bozkurt

İLK DÖNEM KARŞILAŞMIŞLARDI

Mbappe ve Traore yedeğiydi! Bandırmaspor Amedspor maçında karşılaşacaklar Mbappe ve Traore yedeğiydi! Bandırmaspor Amedspor maçında karşılaşacaklar

Ümit Bozkurt, 2023/24 sezonuna İskenderunspor teknik direktörü olarak başlarken kardeşi Serdar Bozkurt’ta Amedspor teknik direktörü olarak vazife almıştı. İki kardeş ligin ilk yarısında karşı karşıya gelirken devre arasında Ümit Bozkurt Vanspor’a gitti. Serdar Bozkurt ise devre arasında yollarını ayırdığı Amedspor’dan ikinci devrenin ortalarına doğru Iğdırspor’la anlaşma sağladı.

Muhabir: Onurcan GÜLER