Diyarbakır’da “bu yapı tehlikelidir” dediler önlem almadılar! Diyarbakır’da “bu yapı tehlikelidir” dediler önlem almadılar!

Merkez Sur ilçesine bağlı Melik Ahmet Caddesi'nde bulunan bir elektrik panosunun kapağının açık olması vatandaşların tepkisine neden olmuştu. Panonun üzerinde "dikkat ölüm tehlikesi" yazısı bulunmasına rağmen kapağı açık şekilde olan elektrik panosu, mahallede paniğe yol açmıştı. Mücadele Gazetesi’nin “Diyarbakır’daki bu görüntü tepki çekti! DEDAŞ’a çağrı” haberi sonrasında ekipler müdahale etti.

Diyarbakır’daki bu görüntü tepki çekti! DEDAŞ’a çağrı Diyarbakır’daki bu görüntü tepki çekti! DEDAŞ’a çağrı

DEDAŞ EKİPLERİ RİSKLİ PANONUN KAPAĞINI KAPATTI
Konuyla ilgili DEDAŞ’a (Dicle Elektrik) seslenen bir vatandaş, "Görüldüğü üzere panonun üzerinde" dikkat ölüm tehlikesi" yazılmasına rağmen kapağı açık şekilde duruyor. Cadde üzerinde bulunan bu elektrik panosunun kapağının bir an evvel kapatılması lazım. Aksi takdirde ciddi kazaya sebep olabilir. Cadde çocuk kadın, genç yaşlı her kesimden insanın geçtiği, oynadığı ve işlek bir konumda bulunuyor. Yetkililerden isteğimiz bu duruma acilen bir çözüm bulmalarıdır" şeklinde konuşmuştu. 

Yapılan çağrıya kulak veren ekipler, elektrik panosunun kapağını kapatarak herhangi bir tehlikeli durum meydana gelmeden önlemiş oldu.

Muhabir: Abdullah ÇAKIL