Diyarbakır'da konuşan Ali Yerlikaya: 33 göçmen kaçakçılığı organizatörü yakalandı Diyarbakır'da konuşan Ali Yerlikaya: 33 göçmen kaçakçılığı organizatörü yakalandı

Diyarbakır'ın Bağlar ilçesinde kırsal Tavşantepe Mahallesinde 21 Ağustos' tan beri kayıp olan Narin Güran'ın cesedi, köyüne yaklaşık 2 km uzakta Eğertutmaz Deresi kenarında çuval içerisinde gizlenmiş vaziyette bulundu. Küçük kızın cesedinin çuval içinde ve üzeri taş ile ağaçla kapatılarak doğal bir görüntü oluşturulduğu belirlendi.

Narin'i Arama Çalışmaları 18'Inci Gününde! Gölet Tekrar Arand

İLK BULGULAR BOĞULARAK ÖLDÜRÜLDÜĞÜ YÖNÜNDE
Yine olay yeri inceleme ekipleri tarafından yapılan incelemelerde, Narin'in cesedinin gece saatlerinde oraya bırakıldığı ihtimalinin üzerinde durulurken, ilk bulgular boğularak öldürüldüğü yönünde olduğu ifade edildi.

Narin Için Gözler Diyarbakır Adli Tıp Kurumu’nda!

DETAYLI OTOPSİ İÇİN ADLİ TIPA KALDIRILDI
Narin'in cansız bedenini bulan ekipler, olay yerinde incelemelerini tamamladıktan sonra detaylı otopsi için cenazeyi Diyarbakır Adli Tıp Kurumuna kaldırıldı. Bu arada, olayın ardından jandarma köye giriş-çıkışları kapattı. Jandarma, köylülerin tek tek ifadesini alırken, Narin'in cesedinin bulunması köylüler de büyük bir üzüntü ve şoka neden oldu.

"CESET DEFORME OLMUŞ"
Diyarbakır Barosu Nahit Eren, Narin'in ölümüyle ilgili, "Cansız beden saklanmış aslında. Bedeninin uzun süre suda kaldığını gösteriyor bulgular. Maalesef bedeni sudan kalmadan kaynaklı deforme olmuş, bunu da üzülerek söyleyelim. Atılmış halde değil, saklanmış" ifadelerini kullandı.

Kaynak: Sabah