Diyarbakır'da Narin Güran soruşturması kapsamında adliyeye sevk edilen yenge Hediye Güran, Nöbetçi Sulh Ceza Hakimliği tarafından "kasten öldürmeye iştirak" suçundan tutuklandı. Tutuklu sayısının 12'ye yükseldiği soruşturmada bu akşam yeni bir gelişme yaşandı. Tutuklular arasında olan minik Narin'in cansız bedenini Eğertutmaz deresinde götürdüğünü itiraf eden Nevzat Bahtiyar'ın ve annesinin evinde jandarma ekiplerince inceleme yapıldı. Bu gelişme akıllara 'Cinayeti çözecek yeni bir delil mi bulundu?' sorusunu getirdi.

İsrail'in ikinci siber saldırısında korkutan ''Türkiye'' detayı İsrail'in ikinci siber saldırısında korkutan ''Türkiye'' detayı

CİNAYETİ ÇÖZECEK YENİ BİR DELİL Mİ BULUNDU?

Yürütülen soruşturmada akşam saatlerinde Narin'in cesedini taşıdığını itiraf eden Nevzat Bahtiyar'ın ve annesinin evinde jandarma ekipleri tarafından inceleme yapıldı. Adli Tıp Kurumu'nun raporuna göre, küçük Narin'in boğularak öldürüldüğü tespit edilmişti. Narin'in son görüldüğü patika yoldan çıktıktan sonra sol tarafta Nevzat Bahtiyar'ın evi bulunuyor ve en kuvvetli şüphe minik Narin'in ya bu evde ya da biraz yukarısında bulunan Narin'in yaşadığı evin yanındaki ahırda öldürüldüğü yönündeydi. Bu akşam saatlerinde Nevzat Bahtiyar ve annesinin evinde Jandarma ekiplerinde yapılan arama ile akıllara 'Cinayeti çözecek yeni bir delil mi bulundu?' sorusunu getirdi.

Kaynak: DHA