Hamas lideri Yahya Sinvar öldürüldü mü? Açıklama geldi Hamas lideri Yahya Sinvar öldürüldü mü? Açıklama geldi

Diyarbakır’ın merkez Bağlar ilçesine bağlı Tavşantepe Köyü’nde kaybolduktan 19 gün sonra cansız bedeni dere yatağında bulunan Narin Güran (8) soruşturması iddianame aşamasına gelirken, Nevzat Bahtiyar hakkında hayrete yeni bir bilgi ortaya çıktı. Amca Salim Güran'ın avukatı dosyaya yeni bir belge ekledi. Cinayetin seyrini değiştirebilecek nitelikteki belgede daha önce Nevzat Bahtiyar'ın kızının kaçırıldığı ve hamile kaldığı öne sürüldü.

Diyarbakır Narin Güran Çocuk

Üstelik Nevzat Bahtiyar'ın kızını kaçıran kişinin eski muhtarın torunu olduğu belirtildi. Dosyada kız kaçırma meselesi ile ilgili iki aile arasında yaşanan olaylara yer verildi. İddiaya göre, Nevzat Bahtiyar'ın kızının daha önce eski muhtarın torunu tarafından kaçırıldığı ve kızın hamile bırakıldığı belirtildi.

Bu nedenle Bahtiyar'ın eski muhtarın evini silahla bastığı ve boğmaya çalıştığı söylendi. Bu olaylar sırasında Salim Güran'ın da orada olduğu ve Bahtiyar'ı sakinleştirdiği iddia edildi. Nevzat Bahtiyar'ın kardeşi Askeri Bahtiyar'ın da o dönem orada olduğu eklendi.

Kaynak: Haber Merkezi