Diyarbakır’da kaybolduktan 19 gün sonra cansız bedeni bulunan Narin'in gözaltına alınmayan tek abisi Baran Güran, yaptığı açıklamayla aileyi savunurken, "Diyorlar ki aile yapmış. Biz kendi aramızda bu kızı öldürseydik kim bilecekti. Kimin ruhu duyacaktı. Kimse bize diyebilir miydi, Narin nerede?" dedi.

Tutuklu amcası dahil suçlanan akrabalarını savunan Güran, "Amcam babam gibidir, canımdır" ifadeleri sonrasında sosyal medyada tepkilere neden oldu.

Diyarbakır’da evleri hasarlı gerekçesiyle yıkıldı: Sokakta kalacağız! Diyarbakır’da evleri hasarlı gerekçesiyle yıkıldı: Sokakta kalacağız!

Narin’in abisi Baran Güran aileyi savundu! “Amcam babam gibidir” Narin’in abisi Baran Güran aileyi savundu! “Amcam babam gibidir”

Baran Güran’ın yaptığı açıklama şöyle: “Yaptığım açıklama üzerine yapılan linçlerden sonra bir açıklama yapma gereği duyarak kendimi sizlere ifade edeceğim.

Yılardır beraber yaşadığım insanlar söz konusu olduğu için duygusal düşünmüş olarak hiçbirine konduramamış olmam gayet olağan bir durumdur. Ailemizin güçlü yapısının ve aile içi kuvvetli bağlarımızın çocukluktan beri etkisinde büyümüş bir insan olarak bunun ailemize yapılmış bir saldırı olduğunu düşünmem ve bu konuda amcam yapmış olamaz kelimesini de kulanmış olmam olağandır.

Yaşadığım acı kayıplarım ve bu zorlu sürecin içerisinde olmamın sağlıklı bir psikolojiye ve düşünme yetisine sahip olmayışımın göz önünde bulundurulması kişiliğim hakkında analizler ve yorumlar yapılırken bu süreçteki psikolojimin göz önünde bulundurulması hepinizden rica olunur.

Ben kardeşi için canını bir saniye olsun düşünmeden tehlikeye atabilecek bir ağabeyim kardeşime yapılmış olan bu vahşice saldırının sorumlusu veya sorumluları kim olursa olsun hakketikleri cezayı almaları konusunda sizlerle hemfikirim narinim için adalletin sağlanmasını bende herkes gibi istiyorum.”

Kaynak: Haber Merkezi