Diyarbakır Stadyumu’nda İstanbulspor ile karşılaşacak olan Amedspor’da hazırlıklar tüm hızıyla sürerken, kent içinde ise Diyarbakır temsilcisinin taraftarları da Passolig işlemlerine devam ediyor. Maç için bilet arayan ve bu sebeple de Amedstore mağazalarına akın eden taraftarlarının yoğun kalabalığı dikkat çekiyor.

Ne Fenerbahçe Ne De Galatasaray! Diyarbakır “Amedspor” Dedi

Diyarbakır'da işler karışacak! Taraftarlar Amedspor mu diyecek Derbi mi? Diyarbakır'da işler karışacak! Taraftarlar Amedspor mu diyecek Derbi mi?

3 BÜYÜKLERE AİT OLAN MAĞAZALAR BOŞ KALDI!
Diyarbakır’da son dönemlerde yediden yetmişe herkesin gönlünde taht kurmayı başaran Amedspor, taraftarları heyecanlandıran transfer görüşmelerine de devam ediyor. Taraftarlar zorlu İstanbulspor maçı öncesi hem Passolig işlemlerini yaparken, hem de bilet bulmaya koyuldu. Amedstore mağazalarında yoğun kalabalık kadrajlardan kaçmazken; üç büyüklere ait olan Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş mağazalarında ise kimsenin olmaması dikkat çekti. 

Amedsporlu Futbolcular Sokağa Indi! Çocuklarla

Diyarbakırlı vatandaşlar Amedspor’a hem destek, hem de katkı sunmak için Amedstore’den alışveriş yapmayı uygun gördüklerini söylüyor.

Muhabir: Devrim AKTÜRK