Diyarbakır’ınBağlar ilçesine bağlı Tavşantepe Köyü’nde kaybolan ve 19 günün ardından cansız bedeni Eğertutmaz deresinde bulunan 8 yaşındaki Narin Güran cinayetinde her gün yeni bir gelişme yaşanıyor. Cinayetin kim ve neden işlendiği çözülmezken, Narin'in cansız bedenini çuvala koyarak dereye saklayan ve daha sonra itirafçı olan Nevzat Bahtiyar’a ilişkin çarpıcı bir gerçek ortaya çıktı.

Diyarbakır’da sokaklar ve evler su altında kaldı Diyarbakır’da sokaklar ve evler su altında kaldı

Muhabir Tv 'den Tolga Demir, yazdığı köşe yazısında çok konuşulacak bir iddiayı ortaya attı. Demir'in köyde ulaştığı kişilerden edindiği bilgilere göre, Narin'in cansız bedenini amca Salim Güran'dan alıp çuvala koyan, daha sonra da Eğertutmaz deresine götürüp gömerek saklayan Nevzat Bahtiyar, olayın ardından göstermelik olarak aramalara katıldı.

BALIK TUTUYORMUŞ GİBİ YAPTI
Demir’in ulaştığı bilgilere göre, Nevzat Bahtiyar’ın, Narin Güran’ı arama çalışmaları dışında 3 kez daha Eğerutmaz deresine balık tutmak için gittiği açığa çıktı. Demir, Bahtiyar'ın balık tutuyor gibi yaparak Narin’in cansız bedeninin olduğu noktayı gözetim altında tutmaya çalıştığını belirterek “Sanık Nevzat, Narin’in kaybolduğu 21 Ağustos’tan naaşı bulunan 8 Eylül’e kadar üç defa Eğertutmaz deresinde Narin’in gömüldüğü yerde oltasını alıp balık tutmaya gittiğini biliyorum.” ifadelerini kullandı.

YENİ İFADESİ ORTAYA ÇIKTI: SALİ,M GÜRAN'I İŞARET ETTİ
Daha önce verdiği ifadelerde, Narin'in cansız bedenini Salim Güran'ın aracından aldığını ifade eden Nevzat Bahtiyar’ın geçtiğimiz gece ifadesi yeniden alındı. Narin'in, amca Salim ile anne Yüksel Güran ile ilişkisine şahit olduğu için amca Salim Güran tarafından öldürüldüğünü ileri süren Bahtiyar, evdeki odaların kapılarının kapalı olduğunu aktardı ve diğer çocukları görmediğini, kendisi evden uzaklaşırken Yüksel Güran’ın ağladığını öne sürdü.

Yeni ifadesinde de farklı iddialarda bulunan Bahtiyar, olay günü su şebekesi için Salim Güran'ı saat 15.08'de aradığını ileterek "Daha sonra Salim beni çağırdı. Yukarı çıktım. Birlikte Arifler'in evine girdim. Narin'i odada yerde ağzını köpüklü gördüm. Salim bana "Narin'i öldürdüm. Sende artık suç ortağımsın. bunu yok edeceksin. Al götür parçala Eğertutmaz deresine at yok et. Sana sonra 200 bin TL para veririm" ifadelerini kaydetti.

Kaynak: Haber Merkezi