Amedspor defans hattında önemli isimlerle anlaşma imzalarken kalesine ise Çek Cumhuriyeti Milli Takımında da oynamış olan kaleci Tomas Vaclik’i düşünüyor. Kulübün kaleci için kolları sıvadığı öğrenilirken Vaclik’in gelmesi halinde Amedspor kalesi ilk kez yabancı bir kaleciye emanet edilmiş olacak.

BONSERVİSİ ELİNDE! AMEDSPOR’A BEDAVAYA GELECEK

Amedspor’un kaleci transferi için kolları sıvadığı öğrenilirken Nurullah Aslan’ın ardından kaleye yeni bir takviye olarak Vaclik’i düşündüğü öğrenildi. 35 yaşındaki tecrübeli file bekçisi Vaclik ise şuan kulüpsüz durumda. Transfermarkt’te göre güncel piyasa değeri 600 bin Euro olan kalecinin bonservisi elinde bulunmakta. Futbolcu ile yapılacak görüşmeler sonucu anlaşmaya varılması halinde Amedspor futbolcu için maaş dışında herhangi bir ödeme gerçekleştirmeyecek.

EN YÜKSEK DEĞERİ 18 MİLYON EURO!

Amedspor maçında "Doğulu Hakem" demişti! Açıklama yaptı Amedspor maçında "Doğulu Hakem" demişti! Açıklama yaptı

Vaclik, kariyerinde Basel, Sevilla ve Olympiakos gibi bilinen takımlarda forma terletirken Çek Cumhuriyeti Milli Takımında da defalarca forma şansı buldu. Kalecinin kariyerinde en yüksek piyasa değeri ise 18 milyon EURO seviyelerine kadar çıktı.

Kaynak: Haber Merkezi