Narin soruşturmasının yargı ayağında gelişmeler sürüyor. Amca Fuat Güran'ın eşi Hediye Güran 3 günlük sorgusunun ardından adliyeye sevk edildi. Son gelişmeleri Halk TV Muhabiri Ferit Demir açıkladı.

3 GÜNDÜR SORGULANIYORDU
"Biliyorsunuz üç gündür Fuat Güran'ın eşi Hediye Güran sorgudaydı. Verdiği bazı bilgilerden sonra annenin diş ölçüleri alınmıştı. O olayın tanığı olduğu konusunda kayıtlara giren bazı bilgiler vardı. Narinlerin evine 15.15'ten sonra iki kez girip çıktığı bilgisi ulaşmıştı. Yenge 3 günlük sorgunun ardından tutuklama talebiyle adliyeye sevk edildi."

HEDİYE DE KAYITLARI SİLMİŞ
"Önemli bir gelişme. Burada önemli bilgiler vermesini bekliyoruz. Uzmanlar askeri yetkililer soruşturma makamları Hediye'nin konuşması durumunda bir çok olayın aydınlanacağını ancak diğer tutuklananlar gözaltına alınanlar gibi Hediye'nin de WhatsApp kayıtlarını sildiği öğrenildi."

Diyarbakır'da şüpheli yangın! Oyun grupları yandı Diyarbakır'da şüpheli yangın! Oyun grupları yandı

SAHTE İHBARLARA DA BAKILIYOR
"Kamuoyunda bazı yayın organlarında bazı isimlerin de gözaltına alındığı açıklandı. Bu diğer isimler narini 18.40 da köyde gördüklerini ifade etmişlerdi. Emniyet ve savcılık, gelen ve 'sahte ihbarlar' yaptırıldığı iddiaları vardı. Şunu da ekleyelim herhangi bir gözaltı işlemi yok. 18 yaşın altındaki bazı çocukları bilgi almak için getirildikleri belirtiliyorlar."

Kaynak: Halk TV