Sosyal medyadan en sevdiğim ve en sevmediğim yemekler başlıklı videoda ünlü gurme kendisine sorulan sorulara yanıt verdi.

EN SEVDİĞİ VE SEVMEDİĞİ KEBAPLAR

Milor, "En sevmediğiniz kebap nedir?" sorusuna beklenmedik bir şekilde yanıt vererek Urfa kebabı dedi. En sevmediği kebabın Urfa kebabı olduğunu açıklayan Milor bunun yanı sıra en sevdiği kebap olarak ise yılda yalnızca bir ay yapılabilen yenidünya kebabını öne çıkardı.

ET YEMEKLERİNDE TERCİHLERİ

En sevmediği et yemeği olarak bonfileyi belirten ünlü gurme, favori et yemeğinin ise oğlak kuyu tandır olduğunu belirtti.

EN SEVDİĞİ SAKATAT DÜVE MEMESİ!

Milor en sevmediği sakatat olarak böbrek derken favori sakatatının ise düve memesi olduğunu ifade etti.

Balık türleri içinse en sevmediği balığın havuzda yetişen alabalık olduğunu ifade eden Milor, en sevdiği balığın ise boğaz lüferi olduğunu dile getirdi. Milor, denizden babam çıksa yerim diyerek deniz ürünlerinde seçici olmadığını açıklarken deniz ürünleri arasında ise deniz kestanesini çok sevdiğini dile getirdi.

İşte çok fazla uyumanın vücuda verdiği 7 zarar! İşte çok fazla uyumanın vücuda verdiği 7 zarar!

EV BAKLAVASINI SEVMİYOR!

Milor en sevmediği tatlınin ev baklavası olduğunu belirtirken favori tatlısınin ise vişneli ekmek kadayıfı olduğunu dile getirdi. Ayrıca yanında da manda kaymağı olması gerektiğini ifade etti.

Muhabir: Onurcan GÜLER