Rojin Kabaiş’in bulunup bulunmadığına ilişkin son gelişmeler takip ediliyor. 27 Eylül akşamı kaldığı yurtta akşam yemeğini yedikten sonra dışarı çıkan kendisinden bir daha haber alınamayan Rojin'in bulunup bulunmadığı merak ediliyor. Peki Üniversiteli Rojin Kabaiş bulundu mu? Rojin Kabaiş nerede kayboldu, son durum ne?

Van YYÜ Eğitim Fakültesi Okul Öncesi Öğretmenliği Bölümü birinci sınıf öğrencisi olan Rojin Kabaiş, üniversiteye kayıt yaptırdıktan sonra Diyarbakır'dan Van'a geldi. 27 Eylül günü kaldığı yurtta yemek yedikten sonra Van Gölü sahiline inmek üzere yurttan ayrılan Kabaiş'ten bir daha haber alınamadı. Kameralara yansıyan görüntülere göre yolda annesiyle görüntülü konuşan ve ardından bir büfeden alışveriş yapan genç kız, sahile ulaşarak bir süre bankta oturup gölü izledi. Daha sonra kamera açısından çıkan Rojin, o andan itibaren ortadan kayboldu. Polis ekipleri Rojin'i bulmak için çalışmalarını geniş çaplı şekilde sürdürürken, genç kızın ailesi ve arkadaşlarının endişeli bekleyişi devam ediyor.

Van’da Kayıp Olan Diyarbakırlı Rojin Kabaiş Aranıyor! Sosyal Medya Ayakta

ROJİN BULUNDU MU?
Rojin'i arama çalışmaları 6'ncı güne girdi: Genç kızdan hala haber yok.

Van Gölü sahilinde Çevik Kuvvet polisleri, polis atlı birlikleri, göl üzerinde ise jandarma, polis, AFAD ve itfaiye ekipleri tekne ve botlarla arama çalışması yapıyor. Aramalarda jandarmaya ait su üstü radar cihazı da kullanılıyor. Ekipler çalışmalarını sahile yakın Bardakçı Mahallesi'nde yoğunlaştırdı. Çevik Kuvvet ekipleri de Bardakçı Mahallesi'ndeki ev, evlerin bahçeleri ve metruk yapılarda Kabaiş'i aramalarını sürdürüyor.

Diyarbakır Büyükşehir’den “6 ay ücretsiz ulaşım” açıklaması! Diyarbakır Büyükşehir’den “6 ay ücretsiz ulaşım” açıklaması!

SON GÖRÜNTÜLERİNİ İZLEYİP, GÖZYAŞI DÖKTÜ
Arama çalışmalarını ilk günden bu yana takip eden ailenin umutlu bekleyişi sürüyor. Kızının bulunması için herkesten yardım istediğini belirten Nizamettin Kabaiş, Rojin'i kaldığı yurda bırakırken çektiği son görüntüleri izleyip, gözyaşı döktü.

Kaynak: Haber Merkezi