TFF 2. Lİg ekiplerinden Vanspor sosyal medya hesaplarından yapılan açıklamada, “Hoşgeldin Tahsin Tam Kulübümüz Teknik Direktör Tahsin Tam ile anlaşmaya varmıştır. Hocamıza yeni sezonda başarılar diler, camiamıza hayırlı olmasını temenni ediyoruz.” İfadeleri kullanıldı. 

Amedspor maçında "Doğulu Hakem" demişti! Açıklama yaptı Amedspor maçında "Doğulu Hakem" demişti! Açıklama yaptı

TAHSİN TAM KİMDİR?
54 yaşındaki Tahsin Tam, Keçiörengücü'ne transfer oldu. Bursa doğumlu Tahsin Tam, eski futbolcudur. 

Futbol kariyerine 1989/1990 sezonunda Bursaspor'un altyapısında başlayan Tahsin Tam, bir yıl sonra İnegölspor'a transfer oldu. Daha sonra sırasıyla Bozüyükspor, Tavanlı Linyitspor, Gebzespor, B.Gönenspor, Kestel Bld GSK ve Gemlikspor gibi çeşitli ilçe takımlarında forma giydi. Futbolculuk kariyerini 2001/2002 sezonunda Gemlikspor'dan ayrıldıktan bir sene sonra sonlandırdı.

Futbolu bıraktıktan sonra UEFA'ya başvurarak Pro Lisans alarak teknik direktörlük belgesi alan Tahsin Tam, Gaziantepspor'da 2010-2017 yılları arasında Yardımcı Antrenör, Gençlik Gelişim Koordinatörü ve 8 maçlık geçici antrenör olarak görev yaptı. 2017/2018 sezonunda Gaziantepspor'dan ayrılarak, Göztepe başta olmak üzere Sivasspor, Göztepe ve Antalyaspor'da birer sezon yardımcı antrenörlük yapma fırsatı buldu.

Kaynak: Haber Merkezi