Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, İstanbul Atatürk Havalimanı Etkinlik Alanı'nda düzenlenen Diyarbakır Tanıtım Günleri'ne katıldı.

EBRU YAPTI

Yılmaz, valilik ve belediye stantlarını dolaşarak yetkililerden bilgi aldı ve yöresel ürünlerin tadına baktı. Ziyaretçilerle sohbet eden Yılmaz, hatıra fotoğrafı çektirdi ve ebru yaptı.

Eylül geldi Diyarbakır serinledi! En sıcak yerler belli oldu Eylül geldi Diyarbakır serinledi! En sıcak yerler belli oldu

DİYARBAKIR TANITIM GÜNLERİNE HERKESİ DAVET ETTİ

Daha sonra sosyal medya hesabından paylaşım yapan Yılmaz, “İstanbul'da gerçekleşen Diyarbakır Tanıtım Günleri etkinliğinde Diyarbakırlı hemşehrilerimizle bir araya geldik. Tüm vatandaşlarımızı, medeniyetler şehri, 12 bin 500 yıllık tarihiyle muhteşem bir gastronomiye sahip olan kadim Diyarbakır'ımızın yöresel lezzetlerini tatmaya ve bu kadim kentimizin kültürünü daha yakından tanımaya davet ediyoruz.” İfadelerini kullandı.

Ziyaretinde Diyarbakır Valisi Ali İhsan Su ve Diyarbakır Tanıtma Kültür ve Yardımlaşma Vakfı İstanbul Başkanı Aydoğan Ahıakın da eşlik etti. (Haber Merkezi)

Editör: Mücadele Gazetesi