Ankara'da yaşayan Gloria Maria Güleç, bir bilgisayar oyunundaki sohbet uygulamasında Diyarbakır'da yaşayan E.B. (27) ile tanıştı. 15 Temmuz'da AVM'ye gidiyorum diye evden ayrılan Güleç, bir daha dönmedi. Güleç'in 6 ay önce boşandığı Ata Barlas Aşkar, Güleç'e ulaşamayınca savcılığa başvurdu.

Batman'da intihar girişimi! Yaralılar var Batman'da intihar girişimi! Yaralılar var

TEHDİT ETTİ İDDİASI
Akşam'a konuşan Ata Barlas Aşkar, "Eşim bilgisayar oyunu üzerinden tanıştığı E.B. ile sohbet etmiş. Sonradan bu kişinin görüşme ısrarı yüzünden korkmuş. Bu kişi Ankara'ya gelip eşimi tehdit etmiş. Olayı anlatmaya korkmuş. Kaybolduğu gün E.B. adlı kişi evimizin önüne gelip tehditlerle onu götürdüğünü düşünüyoruz" dedi.

DİYARBAKIR'DA MI ALIKONULUYOR?
Aşkar, 3 çocuğunun velayetinin annelerinde olduğunu belirterek, "Çocuklardan biri epilepsi hastası, biri düştü ayağı kırıldı, diğerinin ise ateşli havale nedeniyle gözünün kör olma riski var. Çocukların acil tedavi olması için annelerinin imzasına ihtiyaç var. Tehditler yüzünden gelemiyor. Eşimin bulunmasını istiyorum" dedi. Eşinin alıkonulduğunu iddia ettiği Diyarbakır'a giden ve cep telefonunun satıldığı bayiyi bulan Aşkar, güvenlik kameraları görüntülerini de savcılığa verdi.

Kaynak: Haber Merkezi