Doğu Anadolu Bölgesi’nin 1. Lig’de mücadele eden üç takımından birisi olan Iğdırspor’da, kulübün başkanvekili Fazıl Alagöz değerlendirmelerde bulundu.

Alagöz, “1. Ligde ilk 4 haftasını lider tamamlamıştık. Milli maç arasından sonra hiç beklemediğimiz Erokspor, Keçiören ve Erzurumspor mağlubiyetlerini aldık. Bu hafta Çorumspor’dan deplasmanda alınan 1 puan çok kıymetli. Milli maç arasında iyi hazırlanıp, tekrar bir çıkış yakalayıp, devre arasına ilk 6 içerisinde play-off’da bitirmek istiyoruz.

1.LİG TÜRKİYE’NİN EN ZOR LİGİ

Amedspor’da Erokspor maçı öncesi acı haber! Amedspor’da Erokspor maçı öncesi acı haber!

En alt sıradaki takım 3-4 maç kazanıp üst sıralara çıkabiliyor, Üst sıradaki takımlar 3-4 maç kaybetmesi durumunda alt sıralara inebiliyor. 1. Lig’deki ilk sezonumuzda Iğdır halkına ve taraftarımıza layık bir takım oluşturduk ve hedefimizi Süper lig olarak belirledik." diye konuştu.

"HAYALLERİMİZE DOĞRU KOŞMAYA DEVAM EDECEĞİZ "

Sadece A takımımızı değil altyapımızı da bütçe ayırarak u19, u17 ve u15 Takımlarımızı da akademi liglerinde mücadele etmesini sağladık.

Emek Mahallesinde altyapı takımlarımızın maçlarını oynanacağı futbol sahası bitmek üzere. Sözlerimi son olarak Amatör Ligden, 1 lige kolay gelmedik, çok zorlu maçlar ve süreçleri sabırla üstesinden gelerek 1. Lige yükseldik. İyi günde olduğu gibi kötü günleri de birlik ve beraberlik içerisinde aşarak hedefimize adım adım ulaşmak istiyoruz." değerlendirmesinde bulundu.

Kaynak: Haber Merkezi