İşte Astrolog Bilge Aslı'dan 7 Temmuz Pazar Günlük Burç Yorumları:

Koç burcu 
Koçlar, bugün hiç olmadığınız kadar özgüvenli hissedebilirsiniz. Özel hayatınızla ilgili sizi motive edecek gelişmeler ve uzun zamandır cesaret edemediğiniz konularda daha cesaretli olabileceğiniz bir gün sizi bekliyor. Yeni başlangıçlar için uygun bir gün.

Boğa burcu 
Boğalar, bugün inişli çıkışlı, mücadele ile geçen, istikrarsız bir gün olabilir. Kendi değerinizi yükseltmek için ettiğiniz mücadelenin sizi ne kadar yorduğunu artık görmeniz gerekiyor. Mücadeleyi bırakın, daha değerli olacaksınız.

İkizler burcu 
İkizler burcu, yakın gördüğünüz kişilerle keyifli vakit geçireceğiniz bir gün sizi bekliyor. Uzun zamandır görüşmediğiniz kişiler varsa buzları eritmek için harika; sevginizi gösterebileceğiniz, sevgiyi hissedebileceğiniz, değerli hissedeceğiniz bir zaman aralığı.

Yengeç burcu 
Yengeçler, bugün ekonomik anlamda cesurca kararlar alma potansiyeliniz yüksek fakat daha önce düşündüğünüz ve size mantıklı gelen konularda adım atmanız daha yerinde olacaktır. Yeni gelişen gündemlere karşı temkinli olun.

Bir ilişkinin bittiğini gösteren 5 önemli işaret! Bir ilişkinin bittiğini gösteren 5 önemli işaret!

Aslan burcu 
Aslanlar, tüm çocuksu halinizle kendinizi sevdiğiniz insanlara kanıtlayabileceğiniz, özgüveninizin çok yüksek olduğu ve şanslı hissedeceğiniz bir gün. Yine de önemli kararlar almadan önce biraz düşünmeniz iyi olacaktır.

Başak burcu 
Başaklar, bu zamana kadar kafaya taktığınız konular bugün itibariyle sağlık sorunlarınızı gündeme getirebilir. Bastırdığınız konuların açığa çıkabileceği, biraz özgüvensiz hissedeceğiniz bir gün. Problemlerinizin kaynağını dışarıda aramayın.

Terazi burcu 
Teraziler, bugün kendinizi her zamankinden daha güzel ve özgüvenli hissedeceğiniz bir gün. Adım atmaya çekindiğiniz ilişkiler konusunda sınırlarınızı zorlayabilirsiniz. Bunun bir sakıncası yok fakat hayat denge üzerine kuruludur bunu unutmayın.

Akrep burcu 
Akrepler, mücadele ile geçen günleriniz bugünlerde size boşuna kürek çektiğiniz algısını vermiş olabilir. Biraz daha sabretmek yerine birşeyleri olduğu gibi kabul etme moduna geçmeniz gerekiyor. Aksi takdirde sağlığınızdan olacaksınız.

Yay burcu 
Yay burçları, bugün olabildiğince hayattan zevk alabileceğiniz, uzun zamandır aklınızda olan konuları rahatlıkla hayata geçirebileceğiniz bir gün. Macera ruhunuz ve heyecan arayan yapınız bugün yeteri kadar tatmin olacaktır. Yine de risk almasanız iyi edersiniz.

Oğlak burcu 
Oğlaklar, bugün iş ve kariyer yaşantınızla ilgili olayları çok fazla anlamlandıramadığınız, önünüzü görmekte zorlandığınız bir gün olabilir. Radikal kararlar almak için hiç uygun bir gün değil, eğer ki karar almak zorundaysanız mantıklı olanı seçin..

Kova burcu 
Kovalar, ilişki kurduğunuz insanlar bugün önemli konularda sizi kararsız bırakacak tavırlar sergileyebilirler. Kararsızlık yaşadığınız konularda kendi sezgilerinizi hafife almayın. Hiç kimseyi iyi hissettirmek zorunda değilsiniz.

Balık burcu
Balıklar, iş hayatınızla ilgili kendinizi baskılamaktan vazgeçin. Yetersizlik duygularını size aktarmaya çalışan insanlardan acilen uzaklaşın. Herkesi memnun etmeye çalışmak yerine kendinizi arayıp bulmanız ve kendinize güvenmeniz gereken bir gün.

Kaynak: Haber Merkezi