Açıklama şöyle: Bugün sahamızda karşılaştığımız Amed Sportif Faaliyetler müsabakasında taraftarlarımızın sebep olduğu istenmeyen olaylar yaşanmıştır. Geçtiğimiz hafta oynanan Amed Sportif Faaliyetler- Bursaspor karşılaşmasında ve akabinde yaşanan süreçte Afyonspor taraftarı yapılan açıklamaların etkisinde kalmış ve bugün kendisine yakışmayan tezahüratlarda bulunmuştur. Hes İlaç Afyonspor yönetimi olarak taraftarlarımızın bu tutumunu kesinlikle tasvip etmiyor, yapılan bu davranışların futbol takımımıza zarar verdiğini düşünüyoruz.

KENDİ TARAFTARIMIZ BİLE OLSA BUNU KABUL ETMEYİZ

Türkiye Cumhuriyeti Devleti sınırları içerisinde bulunan bütün kulüplerimizle; sporun birleştirici gücü ve kardeşlik bilinciyle hareket etmekteyiz. Bu anlayışla kulüp yönetimi olarak Amed Sportif Faaliyetler kulübü yöneticilerimizi misafir ettik ve maçtan sonra aynı anlayışla şehrimizden uğurladık. Rakip takım yöneticileri de aynı nezaketle misafirperverliğimize karşılık verdi. Oluşan bu kardeşlik ortamının zarar görmesine sebep olan kendi taraftarımız bile olsa bunu kabul etmemiz mümkün değildir ve yönetimimiz bu noktada gerekli aksiyonu alacaktır.

KÜFÜR EDENLER BİZE ZARAR VERİYOR

Hem rakip takım oyuncularına, hem de kendi oyuncularımıza incitici, onur kırıcı söz ve küfür eden şahısların kulübümüze ve takımımıza maddi, manevi zarar verdiği aşikardır. Hes İlaç Afyonspor taraftarına yakışmayan hal ve tutum içerisinde bulunan kişilerin bundan sonraki maçlarımızda tekrar aynı davranışları sergilemeleri halinde, bu şahısların tesbiti ve gerekli hukuki yaptırımların yapılması hususunun bizzat takipçisi olacağımızın bilinmesini isteriz.” (Haber Merkezi)

Editör: Mücadele Gazetesi