Edinilen bilgilere göre, Kavak köyü Yukarıküpkıran mevkiinde 33 BDF 99 plakalı otomobil, sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu uçuruma yuvarlandı. Kazada araçta bulunan 4 kişi yaralanırken, çevredeki vatandaşların 112 Acil Çağrı Merkezi'ne ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda ambulans, jandarma ve itfaiye ekibi sevk edildi. Ekipler tarafından araçtan çıkarılan yaralılar, sağlık ekipleri tarafından yapılan ilk müdahalenin ardından Ağrı Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı.

Diyarbakır'da konuşan Ali Yerlikaya: 33 göçmen kaçakçılığı organizatörü yakalandı Diyarbakır'da konuşan Ali Yerlikaya: 33 göçmen kaçakçılığı organizatörü yakalandı

AĞRI’DA TRAKTÖR İLE OTOMOBİLİN ÇARPIŞTIĞI KAZADA 4 KİŞİ YARALANDI
Kaza, dün saat 19.35 sıralarında Ağrı-Eleşkirt karayolunda meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, A.Ö. idaresindeki 36 KE 027 plakalı traktör, tali yoldan Ağrı-Eleşkirt karayoluna çıkarken M.R.P. kontrolündeki 04 AE 743 plakalı otomobille çarpıştı. İhbar üzerine olay yerine jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kazada yaralanan traktör sürücüsü A.Ö. ve otomobil sürücüsü M.R.P. ile araçlardaki Ş.Ö. ve T.A., yapılan ilk müdahalenin ardından Ağrı Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı.
Kazalarla ilgili inceleme başlatıldı.

Kaynak: İHA