Doğubayazıt ilçesi Tutumlu Köyü’nde meydana gelen şiddetli rüzgar, Mehmet Karaya’ya ait çadırdan yapılmış ahırda 280 küçükbaş hayvanın ölmesine yol açtı. 

Olayın ardından Ağrı Damızlık Koyun Keçi Yetiştiriciliği Birliği yönetimi ve personeli, bölgeye giderek incelemelerde bulundu ve yetiştiriciye geçmiş olsun dileklerini iletti. Birlik, yetiştiricisinin kaybını göz ardı etmeyerek, imkanları doğrultusunda yeni koyun temin edeceğini açıkladı.

Urfa’da otomobiller çarpıştı: Çok sayıda ölü ve yaralı var Urfa’da otomobiller çarpıştı: Çok sayıda ölü ve yaralı var

Ağrı’da Şiddetli Rüzgar 280 Küçükbaş Hayvan Öldü!

Güvenlik güçleri ve İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü ekipleri olayla ilgili tespitlerde bulundu. Birlik yetkilileri, mağduriyetin giderilmesi için ilgili kurumlarla iş birliği yapacaklarını belirtti.

Kaynak: İHA