TFF 1.Lig’de mücadele eden Amedspor, sosyal medyadaki takipçi sayısıyla da dikkatleri üzerine çekiyor. Instagram hesabında eriştiği kullanıcı sayısıyla Galatasaray, Fenerbahçe, Beşiktaş ve Trabzonspor'un ardından ülke genelinde en çok takipçisi olan beşinci spor kulübü unvanını sürdüren Amedspor bir ilke daha imza attı.

AMEDSPOR, 1. LİG’DE EN ÇOK TAKİPÇİSİ OLAN X (TWİTTER) HESABI OLDU
Amedspor, Instagram’ın ardından ulaştığı takipçi sayısıyla X hesabında da bir ilke imza attı. 1. Lig’de mücadele eden kulüpler arasında en çok takipçi sayısına ulaşan Amedspor, Ankaragücü ve Sakaryaspor gibi rakiplerini geride bırakarak X hesapları arasında en çok takipçiye ulaşan futbol kulübü oldu. Amedspor X üzerinden mevcut olarak 146 bin 800 takipçiye sahip durumda.

Amedspor Taraftar Maske

AMEDSPOR’UN ARDINDAN EN ÇOK TAKİPÇİSİ OLAN HESAPLAR
X’te en çok takipçi sayısına ulaşan Amedspor’u takip eden futbol kulüplerinin X takipçileri ise şöyle;
Ankaragücü: 146,7 B Takipçi
Sakaryaspor 145,3 B Takipçi
Erzurumspor 94,4 B Takipçi
Yeni Malatyaspor 77,4 B Takipçi
Gençlerbirliği 66,4 B Takipçi
Şanlıurfaspor 55,5 B Takipçi
Fatih Karagümrük 46,6 B Takipçi
Adanaspor 39 B Takipçi
Ümraniyespor 32,4 B Takipçi

Diyarbakır Havalimanı Amedspor’un transferine izin vermedi! Diyarbakır Havalimanı Amedspor’un transferine izin vermedi!

AMEDSPOR İNSTAGRAM ÜZERİNDEN DE REKOR KIRMAYA DEVAM EDİYOR!
Öte yandan Amedspor’un resmi instagram hesabı, özellikle sosyal medyadan elde ettiği etkileşimler ile birlikte 800 bin takipçiye ulaşarak dört büyüklerin ardından Türkiye’deki en fazla takipçiye sahip instagram hesabı olarak çalışmalarını sürdürüyor. İşte güncel takipçi sayıları…

Amedspor'un 1. Lig'deki Ilk Maçı, Ilk 11'I

AMEDSPOR HEPSİNİ GERİDE BIRAKTI
Diyarbakır ekibi, Trabzon haricinde Anadolu kulüplerinin tamamını geride bıraktı, dört büyüklerin ardından ise beşinci sıradaki yerini korudu. Amedspor, resmi sosyal medya hesaplarından yaptığı paylaşımda, “Teşekkürler Amedspor Ailesi! Taraftarlarımızın desteğiyle Amedspor resmi Instagram hesabı 800.000 kişiye ulaştı ve yeni sosyal medya kimliğimizle kısa sürede çok daha fazlasına ulaşmayı hedefliyoruz. Bu büyük ailede yer alarak kulübümüze verdiğiniz destek için minnettarız. Sosyal medya hesaplarımızı takip ederek, kulübümüzün güncel haberlerini, maç bilgilerini ve diğer etkinlikleri kolaylıkla öğrenebilirsiniz. Ayrıca bu platformlarda paylaşılan içerikleri beğenerek, yorum yaparak ve paylaşarak kulübümüzün sosyal medya hesaplarını daha geniş kitlelere ulaştırmamıza yardımcı olabilirsiniz. Teşekkürler 12 numara!” ifadesi kullanıldı.

Buna göre liste işte şu şekilde:
Galatasaray: 15.7M
Fenerbahçe: 10.6 M
Beşiktaş: 6.8 M
Trabzonspor: 1.3 M
Amedspor: 800 K
Adana Demirspor: 443 K
Samsunspor: 317 K
Bursaspor: 279 K

Muhabir: Devrim AKTÜRK