Amedspor ligin devre arasına girmesinin ardından ikinci yarıya daha sağlam bir hazırlık yapmak için teknik direktör Mesut Bakkal ile anlaşmıştı. Ayrıca kulüp yıllarca Süper Lig deneyimi yaşamış orta saha oyuncusu Taşkın Çalış’la anlaşma yaparak kadrosuna takviye yapmıştı. Ligin ikinci yarısına sağlam bir hazırlık sürecinde olan kulüp ikinci devrede şampiyonluk yarışında tekrardan iddialı bir biçimde geliyor olacak. Peki Amedspor ligin ikinci yarısının ilk karşılaşmalarını hangi kulüplerle oynayacak?

AMEDSPOR’UN OCAK AYINDAKİ RAKİPLERİ KİMLER?

Ligde 36 puanla üçüncü sırada yer alan Amedspor ligin ikinci devresinde ilk karşılaşmasını Denizlispor’la oynayacak. Deneyimli teknik adam Mesut Bakkal, futbol kariyerinde efsanesi olduğu ve antrenörlük kariyerinde de çalıştırdığı eski kulübü Denizlispor’a karşı zorlu bir maça çıkacak. Amedspor bu sezon ligin ilk karşılaşmasına da Denizlispor maçıyla başlamış ve sahasında 2-0’lık galibiyet ile üç puan almayı başarmıştı.

AMEDSPOR BU TAKIMLARDAN 10 PUAN ALDI!

İkinci hafta ise İstanbul temsilcisi Sarıyer deplasmanında sahaya çıkan Amedspor 1-1’lik beraberliğin ardından üçüncü haftaya ise Düzcespor’u sahasında konuk ederek girmişti. 2-0’lık galibiyetin ardından ligin dördüncü haftasında 68 Aksaray Belediyespor karşılaşmasında 2-1’lik galibiyetle lige dört haftada on puan toplayarak girmişti. Ligin ikinci yarısında da Amedspor’un Ocak ayındaki rakipleri Denizlispor, Sarıyer, Düzcespor ve 68 Aksaray Belediyespor olurken şampiyonluk hedefi olan kulüpten benzeri bir performans da bekleniyor.

İşte Amedspor’un Ocak ayı maçların programı şöyle:

Denizlispor – Amedspor (14 Ocak Pazar günü saat: 14.00)

Amedspor – Sarıyer (21 Ocak Pazar günü saat: 14.00)

Düzcespor – Amedspor (27 Ocak Cumartesi günü saat: 14.00)

Amedspor -  68 Aksaray Belediyespor (31 Ocak Çarşamba günü saat: 14.00)

Haber: Onurcan GÜLER

Editör: Onurcan Güler