Amedspor’un önceki dönemlerde başkan yardımcılığını yapan Ömer Elaldı taraftarların yoğun olarak talep ettiği Sertaç Çam için açıklama yaptı. Taraftarlar bugün sosyal medya hesaplarından Sertaç Çam’ın paylaşımlarına ve Kulüp Başkanı Aziz Elaldı’nın paylaşımlarına Sertaç’ı istiyoruz yorumlarında bulundu. Hatta bazı taraftarlar gerekirse bağış kampanyası başlatalım diyerek önerilerde bulundu, bu çağrılara karşı Ömer Elaldı’dan açıklama geldi.

AMEDSPOR FIRSAT TRANSFER PEŞİNDE
Elaldı sosyal medya hesabından yapmış olduğu açıklamasında, “Sertaç çam şuan kulübün gündeminde değil ve o mevki’ye ihtiyaç yok. Şuan takım şampiyonluğa odaklanmış ve bizde transfer konusunu kapatalım’ki takıma zarar vermeye başlıyor artık. Şuan takımımıza forvet arayışımız vardır. Fırsat transferi kolluyor şuan transfer komitemiz” dedi.

Whatsapp Image 2024 01 29 At 12.19.32 (1)

ÖMER ELALDI AÇIKLADI TARAFTAR VAZGEÇMEDİ
Elaldı açıklama yapmasına rağmen taraftarlar yine de Sertaç’ı istiyoruz diyerek yorumlar da bulundular. Kulüp Başkanı Aziz Elaldı’nın konuya ilişkin nasıl bir açıklama yapacağı merak edilirken Sertaç Çam transferi için somut adımlar atılmasa bile bölgeye bir takviye yapılacağının sinyallerini de Ömer Elaldı yapmış olduğu açıklamalarıyla vermiş oldu.

Haber: Onurcan GÜLER

Editör: Onurcan Güler