TFF 1. Lig’de oynayan Amedspor’da teknik direktör Servet Çetin, Kocaelispor maçı hazırlıkları sonrası Mücadele’ye konuştu.
“YENİ OYUNCULARIMIZ KATILDI”
Çetin kulübün yeni transferleri için, “Yeni oyuncularımız katıldı onları adapte etmeye çalışıyoruz. Burada da zamana ihtiyacımız var. Önemli bir maça çıkacağız bu hafta. Biz oyun anlayışımızdan hangi maç olursa olsun vazgeçmeyeceğiz” açıklamasını yaptı.
“DERS ÇIKARACAĞIZ”
Sakaryaspor maçında son anlarda yenilen golle sonuçlanan 2-2 beraberliği değerlendiren Çetin, “Son dakika gelen golden dolayı herkesin morali bozuktu ama bundan da ders çıkaracağız. Şuan havamız yerinde, oyuncu arkadaşlarımızın katılımından dolayı özgüvende var. Sakat oyuncularımız var. Max Gradel sezonu kapattı, Uğur Adem Gezer’de problem var bugün antrenmana çıkamadı. Bu ve benzeri sebeplerden antrenman dozajını bazen düşürmek zorunda kalıyoruz, çünkü futbolcular çok yoruluyorlar. Maçtan sonra çoğu oyuncuya kramp giriyor. Yohan Cassubie ise bugün ilk defa katıldı antrenmana.”
“LİDERLE OYNAYACAĞIZ”
Çetin, “En iyi şekilde hazırlanmaya çalışıyoruz. Liderle oynayacağız. Bizim için belli bir oyun anlayışı var, bence iyi bir maç olacağını düşünüyoruz. O gün kim iyi olursa o kazanacaktır” dedi.
"KALECİYLE ORTA SAHA BAKIYORUZ"
Çetin son olarak ise kulübün transfer sürecine ilişkin açıklamalarda bulunarak, “Genel anlamda çoğu transferimizi bitirdik. Kaleci ve orta saha bakıyoruz Türk olarak ama onları da katabilirsek tamamdır. Geldiğimiz günden bu yana hem transferlerle hem de kötü giden süreci düzeltmekle uğraştık. Transferleri bitirip işimize konsantre olmak istiyoruz” dedi.