Amedspor maçı heyecanla takip edilirken Iğdırspor’a karşı şampiyonluğunu ilan edemeyen Diyarbakır kulübü, bugün Manisa’nın Soma ilçesinde Somaspor’a karşı sahaya çıktı. Maçtan üç puanı tek golle almayı başaran Amedspor, TFF 1.Lige çıkmayı da neredeyse garantilemiş oldu.

MANİSA’DA İKİ GÜNDE İKİ ŞAMPİYON!

Amedspor kupayı vefat eden taraftarlarına götürdü Amedspor kupayı vefat eden taraftarlarına götürdü

Dün Batman Petrolspor bugünde Amedspor’un şampiyonluğu ile Manisa’da ardı ardına iki takım şampiyonluk yaşamış oldu. Amedspor, maçın ilk devresini 0/0’lık eşitlikle kapatmış olsa bile ikinci devrenin başlarında Oktay Aydın’ın ceza sahasının dışından kaydettiği golle maçı bu skorla kapatmayı başardı.

Somaspor’da ise maçın ilerleyen dakikalarında Abdulkadir Öksüz doğrudan kırmızı kart görürken Yiğit Utku Gök ise son dakikalarda ikinci sarı karttan kırmızı kart görerek takımlarını 9 kişi bıraktılar. Amedspor’da ise tek sarı kart gören isim golün sahibi Oktay Aydın oldu.

Maç Amedspor’un 1/0’lık üstünlüğü ile biterken şampiyonluğunu da ilan etmiş oldu. Amedspor’un şampiyon olmaması için hem yenilmesi, rakibi Kastamonuspor’un da oldukça farklı yenmesi gerekmekte.

Muhabir: Onurcan GÜLER