Amedspor, 2019 yılından bu yana geçen beş yıllık süreçte kaç teknik isimle çalıştı? 2019 yılından bu yana Amedspor’u tam 12 teknik direktör çalıştırdı. Çoğu başarısız sonuçların ardından kulüple yolları ayırırken yalnızca Mesut Bakkal başarılı sonuçlara rağmen kulübe veda eden tek isim oldu.

2019’A SERTAÇ KÜÇÜKBAYRAK’LA BAŞLADI
2018/19 sezonuna Sertaç Küçükbayrak yönetiminde başlayan Amedspor, bu dönemde çıktığı 16 maçta 6 galibiyet, 3 beraberlik ve 7 mağlubiyet aldı. Küçükbayrak’la yolları ayıran Amedspor’da göreve Ramazan Erin göreve geldi. Bir ay kadar kulübün başında görev alan Erin’le de yollar ayrılıp yerine Recep Bayık getirildi. 

Bayık yönetiminde çıkılan 2019/20 sezonunda Diyarbakır ekibi 3 maçta 2 mağlubiyet ve 1 beraberlik alarak Bayık’la yolları ayırdı. Yerine Mehmet Budakın getirildi.

Budakın yönetiminde kulüp 19 maçta 6 galibiyet, 5 beraberlik ve 8 mağlubiyet aldı ve yollar ayrıldı.
Sonrasında İbrahim Cezayir getirildi. Bu dönemde ise çıkılan 7 maçta 2 galibiyet, 1 beraberlik ve 4 mağlubiyet alındı. Cezayir’in de ayrılmasıyla Ayhan Atik getirildi.

Ayhan Atik

ATİK UZUN SÜRE KALDI!
2020/21 sezonunda göreve gelen Ayhan Atik, bir buçuk sezon görev aldığı kulüpte 47 maça çıktı. Bu karşılaşmalarda 20 galibiyet, 10 beraberlik ve 17 mağlubiyet aldı.  Atik sonrası Özcan Kızıltan’ı göreve getiren Amedspor yönetimi, 5 maçta 2 galibiyet 3 mağlubiyet alan teknik ismi de yolladı.

İSTİKRARLI İSİMLER GELİYOR!
2023/24 sezonunda Ahmet Yıldırım’ı teknik direktör koltuğuna oturtan Amedspor, Yıldırım döneminde çıktığı 42 maçta 19 galibiyet, 14 beraberlik ve 8 mağlubiyet aldı.
Yıldırım sonrasında Bülent Akan sezon sonu göreve gelirken çıkılan 9 maçta 4 galibiyet ve 5 mağlubiyet aldı.

Amedspor hocası eleştirilere

SERDAR BOZKURT DÖNEMİ!
Şampiyon olunan 2023/24 sezonuna ise Serdar Bozkurt yönetiminde başlayan Amedspor’da, Bozkurt’un karnesi ise 10 galibiyet 6 beraberlik 2 mağlubiyetle sonuçlanırken devre arasında ise Mesut Bakkal getirildi.

Amedspor Kocaelispor’un, Iğdırspor’da Amedspor’un elinden almıştı! Amedspor Kocaelispor’un, Iğdırspor’da Amedspor’un elinden almıştı!

Amedspor’da Belirsizlik! Mesut Bakkal Konuştu

BAKKAL DÖNEMİ OLDUKÇA BAŞARILI SONUÇLAR ALINDI!
Bakkal döneminde Amedspor 15 hafta boyunca namağlup bir seri yakaladı. Bakkal yönetiminde kulüp çıktığı 18 karşılaşmadan 14 galibiyet, 3 beraberlik ve 1 mağlubiyet alarak şampiyon oldu.

Ersun Yanal Çok Ciddi Desteğe Ihtiyacımız Var

SEZON SONU BAKKAL’DA GİTTİ!
Bakkal’ın başarılı sonuçlar elde etmesine rağmen gitmesinin ardından Ersun Yanal teknik direktörlük görevine getirildi. Yanal döneminde ise şuana kadar çıkılan 8 maçta 4 galibiyet, 3 beraberlik ve 2 mağlubiyet alındı. Yanal halen göreve devam etmekte.

Muhabir: Onurcan GÜLER