Amedspor, deplasmandan üç puanı tek golle alırken şampiyonluğunu neredeyse ilan etti. Kastamonuspor’da ise hayaller Play-Offlara kaldı. Maç sonrası sessizliğe gömülen Kastamonuspor’da Kulüp Başkanı Cengiz Aygün günler sonra açıklamalar yaptı.

BEN KASTAMONU’YA SÖZ VERDİM!

Amedspor maçında alınan ağır mağlubiyet sonrası şampiyonluk umudu Play-Offlara kalan Kastamonuspor’da Kulüp Başkanı Cengiz Aygün basın toplantısı düzenledi.

Aygün, “Maalesef hafta sonu çok güzel bir ortamda geçen maçımızda talihsiz bir golle kaybettik. Şampiyonluk yolunda kazandığımızda çok ciddi bir avantaj olacak bu maçı maalesef lehimize çeviremedik. Şu an görünen o ki playofflar’da devam edeceğiz. Ben bu şehre bir söz verdim. Dedim ki iki sene önce; ‘bu normallikte kalacağız, önümüzdeki sene şampiyonluk hedefiyle yolumuza devam edeceğiz.’ Verdiğim sözü de yerine getirdim ve takımımız şu anda maalesef hediyemiz bir golle 2 sırada yer alıyor.

Kastamonu’da Amedspor Mesajları Verildi

Amedspor başkanının acı günü! Amedspor başkanının acı günü!

Kazanmış olsaydık biz liderdik. Tabi bilinenler var, bilinmeyenler var. Bu bilinmeyenlerle ilgili de bilgi vermek istiyorum. Geçen hafta hocamız sıkıntılı dönemden geçti. Kalecimiz Abdullah dahil, Okan Eken, Kubilay Yavuz, Oğuz kardeşim, Abdülaziz Solmaz, 5-6 tane sakatımız var ve bayağı endişeliydik. Samet Ali, keza bir sakatlık durumu vardı. Hepsinin doktor raporları mevcut, çocuklar yine de maçta son alana kadar savaştılar. Hepsi geldi sahaya çıktı ve futbolunu oynadı. Hepsine bir kere teker teker teşekkür ediyorum. Kastamonuspor çıktı futbolunu oynadı. Ve ezilmedi, ezdi oynadı. Maçın ortalamasına baktığımızda yüzde 60 top bizde… Ama olmadı, atamadık, gelen bir talihsiz golü de çıkartamadık. Maalesef yenildik” dedi.

Muhabir: Onurcan GÜLER