TFF 1. Lig’de mücadele eden Amedspor, ligin altıncı haftasında bugün (21 Ağustos) saat: 19.00’da Diyarbakır Stadyumu’nda Boluspor’u konuk edecek. Saat: 20.00’da ise Fenerbahçe-Galatasaray maçının olması nedeniyle Amedspor maçı biletlerine ilginin az olması sonrasında taraftar sayfalarından ortak açıklama geldi.

Amedspor Boluspor maçının bilet fiyatları belli oldu! Amedspor Boluspor maçının bilet fiyatları belli oldu!

“Olur Mu Burada İstanbul Saltanatı” başlığıyla ortak açıklama yapan Amedspor taraftar sayfaları şu ifadelere yer verdi:

“İstanbul takımlarının gölgesinde kalan maçlarımıza gösterilen ilgisizlik bizi derinden üzüyor. Amedspor camiası olarak yıllardır sahada mücadele eden takımımıza gönülden destek veren taraftarlarımızın farkındayız.

Amedspor Başkanı Aziz Elaldı taraftara seslendi! Amedspor Başkanı Aziz Elaldı taraftara seslendi!

Ancak Fenerbahçe - Galatasaray derbisiyle aynı saatte oynanacak Boluspor karşılaşmamıza gösterilen ilgisizlik düşündürücüdür.

Olur mu burada İstanbul saltanatı? İstanbul kulüplerinin maçları ile aynı saatte oynuyor olabiliriz, ancak Amedspor'un mücadelesi, emekleri ve aldığı yol bu takımlardan değerlidir!

İstanbul takımlarının gölgesinde kalmayı kabul etmeyen, kendi takımına sahip çıkan bir Diyarbakır halkı olduğumuzu gösterelim.

Cumartesi günü saat 19.00'da Amedspor'umuza destek olmak için tribünleri dolduralım. Bu şehirde futbol sadece televizyonda izlenecek bir şey değil. Sahada yüreğini koyan bir takım ve o takıma sahip çıkacak binlerce insan var!

Biletler hala satışta, takımımızı yalnız bırakmayın!”

Kaynak: Haber Merkezi